Kennel Millenhoff’s: vi vårdar hundarnas hud och päls från insidan

Vinstrika kennel Millenhoff’s: vi vårdar hundarnas hud och päls från insidan

Maria och hennes familj föder upp hundar av rasen dvärgpinscher. Familjen lever ett aktivt hundliv och de åker ofta på utställningar med sina hundar. ”Våra hundar har varit bland Sveriges mest vinstrika hela året 2017 och fortsatt även detta år. Vi har plockat hem flera certifikat, champion-tiltlar och BIR-placeringar (bäst i rasen). Vi får alltid enormt mycket beröm för hur fina våra hundar är och vilken kroppskondition dom har.” berättar Maria tacksamt.

”Jag får alltid frågan om vi använder pälspoleringsglans på hundarnas pälsar och i så fall vilket märke.” skrattar Maria. ”Men svaret är enkelt, jag använder endast Nutrolin®-näringsoljorna i hundarnas mat.” fortsätter Maria. För hudens och pälsens välmående är det Nutrolin® SKIN & COAT som gäller.

Vinstrika kennel Millenhoff’s: vi vårdar hundarnas hud och päls från insidan

Att hitta en fungerande produkt för hudens och pälsens välmående

”Vi är aktiva inom många grenar men framförallt väldigt mycket på utställning. Och då är det ju såklart också extra viktigt att hunden hela tiden hålls i topp trim. Vi hade tidigare provat allt, verkligen allt, till hundarna för att hålla dem i toppkondition. Inget fungerade ändå riktigt hundra. För att få bästa effekt så var vi tvugna att köra med flera kombinationer av olika saker. Sedan ramlade vi över Nutrolin®-produkterna och fick allt i ett.

Hundarna har aldrig sett eller varit så välmående som de är nu. Det jag märkt tack vare Nutrolin® SKIN & COAT är att pälsen på våra hundar har blivit mycket tätare. Vår ras kan annars ha lite problem med tunn päls. Våra hundar har dessutom fått väldigt mjuka och fina trampdynor.

Det är väldigt många personer jag mött som börjat använda Nutrolin®-produkterna till sina hundar efter att de hört hur nöjd jag är, och alla har återkopplat och berättat hur nöjda de är.” avslutar Maria.

Vinstrika kennel Millenhoff’s: vi vårdar hundarnas hud och päls från insidan

Nutrolin® SKIN & COAT vårdar hundens hud och päls

Vacker och välmående päls är ett måste för utställningshunden oberoende av hundens ras och pälsens längd. Och visst är det även hemmahundens rätt att ha både frisk hud och päls, utan klåda eller mjäll.

För pälsens och hudens välmående är essentiella fettyror ett måste. Essentiella fettsyror är fettsyror som hunden inte själv kan tillverka utan som hunden måste få ur sin kost.

Nutrolin® SKIN & COAT är en patenterad näringsolja rik på essentiella fettsyror. SKIN & COAT är effektiv för alla pälstyper och gör hundens päls rasenlig. Näringsoljan gör därmed inte den strävhåriga hundens päls mjuk. Det är bland annat därför som både hundtrimmare och utställningsfolk är speciellt förtjusta i SKIN & COAT.

Nutrolin® SKIN & COAT minskar  både hårfällning och mjällning. Näringsoljan gör även sköra klor starka och sträva trampdynor mjuka. SKIN & COAT är 100 % naturlig och ges smidigt tillsammans med hundens mat. Hundarna älskar normalt smaken.

Läs mer och köp Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan
Tass-salva är inte den bästa lösningen på hundens tassproblem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

#nutrolinlife

BESTÄLL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ

10% rabatt

           Var bland de första som får veta om våra exklusiva produkter, nyheter och kampanjer.

Observera att koden är bunden till din e-postadress. Gör därför beställningen med samma e-postadress som du beställt koden på för att du ska kunna utnyttja rabatten. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.