Omtanke

Rätt fettsyror, synliga resultat

Nutrolin®-serien består av fem olika vetenskapliga fettsyretillskott för hundar och av tre för hästar. Våra produkter hjälper dig att komplettera hundens och hästens kost genom livets alla åldersfaser och enligt djurets specialbehov. Nutrolin®-produkterna är blandningar av olika oljor samt av utvalda, naturliga näringsämnen som kompletterar och stärker fettsyrornas effekt. Varje Nutrolin®-produkt är därmed mycket mer än en vanlig fettsyreprodukt.

Våra produkter tillverkas i Finland på vår egen livsmedelsfabrik. Produkterna är 100 % naturliga. De är dessutom av livsmedelskvalitet, till och med av läkemedelskvalitet så som den samverkande produkt vi utvecklat för ledernas hälsa. Kvaliteten håller sig till sista droppen eftersom Nutrolin®-produkterna är skyddade mot oxidering med en metod som vår produktutvecklare, fettsyreforskare och docent i husdjursnäring, Mikko Griinari, har utvecklat i samarbete med Danmarks Tekniske Universitet.

Då du värnar om hundens och hästens hälsa skyddar du din fyrbenta vän mot värre bekymmer. Nutrolin®-produkternas effekt kan vanligtvis ses efter 2-6 veckor. Ifall djuret har allvarliga symtom, så som hälta, rekommenderar vi att veterinär kontaktas.

 


  • Olika produkter för olika åldersfaser och specialbehov

  • Tillverkas i Finland

  • 100 % naturliga

  • Livs- och läkemedelskvalitet


År
0
grundades Nutrolin
Vi har
0
Produkter till hundar, katter och hästar
Vi har över
0
glada gillare