Tending Occult ”Zip” är en åttaårig border collie som tävlar i lydnad på VM-nivå tillsammans med sin ägare Oili Huotari.

De finska lydnadshundarna

Jessica Svanljung
”För mig är det viktigt att mina hundar får alla näringsämnen de behöver. Nutrolin®-serien passar oss perfekt då det finns något för var och en. Mac får Sport och Skin & coat, Katla får Joint Duo och lilla Olle får Skin & coat. Jag kan med gott samvete fortsätta vårt aktiva liv, då jag vet att hela flocken mår bra.”

Jessica Svanljung tävlar i lydnad på internationell nivå och är dessutom professionell lydnadsinstruktör. Hon har varit med i det finska lydnadslandslaget i många år och hon har flera medaljer från både nationella och internationella mästerskap.

Christa Enqvist-Pukkila
”Jag har under mina drygt 20 år inom lydnad och hundsport alltid varit noga med att också ta hand om mina hundars fysiska kondition. Jag tycker att Nutrolin® passar mitt gäng perfekt! Mina border collies och min shetland sheepdog får för tillfället Sport, Joint Duo, Skin & coat och Puppy och vi är mycket nöjda.”

Christa Enqvist-Pukkila jobbar både som djurskötare vid en djurklinik och som professionell lydnadsinstruktör. Hon har varit en del av det finska lydnadslandslaget i många år och har kammat hem ett flertal medaljer både från nationella och internationella mästerskap.

Riitta Kivimäki
Riitta och border collien Somollis Tikka debuterade i det finska lydnadslaget år 2015. Då paret för första gången deltog i Världsmästerskapen placerade de sig på fjärde plats. Vilken debut! Vi på Nutrolin® väntar med spänning på vad allt Riitta och Tikka kommer att bjuda på i framtiden! För den aktiva Tikka är Nutrolin Sport® ett naturligt val. Riitta kommenterar att “Tack vare Nutrolin® är mina hundars välmående på en hög nivå.”.

Oili Huotari
“Vi har litat på Nutrolin®-produkterna redan länge – så gott som ända sedan de kom på marknaden. De är av hög kvalitet och mångsidiga. Våra hundar mår bättre och får alla de näringsämnen som de som aktiva sporthundar behöver. Vi är nöjda och våra hundar tackar!”

Paret Oili och Pete Huotari har tränat och tävlat med sina hundar i lydnad och agility i årtionden. Oili hör till det finska landslaget i lydnad tillsammans med border collien Tending Occult “Zip” och har kammat hem medaljer såväl nationellt som internationellt.