DE FINSKA LYDNADSPROFFSEN

De finska lydnadsekipagen är kända för sina framgångar runt om i världen. Flera av landets främsta lydnadshundar kör med Nutrolin®-produkterna för att skydda kroppen och för att hålla trampdynor och klor slitstarka.

Christa Enqvist-Pukkila

”Jag har under mina drygt 20 år inom lydnad och hundsport alltid varit noga med att också ta hand om mina hundars fysiska kondition. Jag tycker att Nutrolin® passar mitt gäng perfekt! Mina border collies och min shetland sheepdog får SPORT, HIP & JOINT, SKIN & COAT och PUPPY & MOM enligt varje hunds individuella behov och vi är mycket nöjda.”

Christa Enqvist-Pukkila jobbar både som djurskötare vid en djurklinik och som professionell lydnadsinstruktör. Hon har varit en del av det finska lydnadslandslaget i många år och har kammat hem ett flertal medaljer både från nationella och internationella mästerskap.

Oili Huotari

“Vi har litat på Nutrolin®-produkterna redan länge – så gott som ända sedan de kom på marknaden. De är av hög kvalitet och mångsidiga. Våra hundar mår bättre och får alla de näringsämnen som de som aktiva sporthundar behöver. Vi är nöjda och våra hundar tackar!”

Paret Oili och Pete Huotari har tränat och tävlat med sina hundar i lydnad och agility i årtionden. Oili hör till det finska landslaget i lydnad sedan många år och har kammat hem medaljer såväl nationellt som internationellt.

Riitta Kivimäki

Riitta och border collien Somollis Tikka debuterade i det finska lydnadslaget år 2015. Då paret för första gången deltog i Världsmästerskapen placerade de sig på fjärde plats. Vilken debut!

“Tack vare Nutrolin® är mina hundars välmående på en hög nivå. Jag väljer olika Nutrolin®-produkter beroende på varje hunds enskilda behov. Nutrolin® SPORT är den av produkterna vi använder mest.”

De finska lydnadsstjärnornas Nutrolin®-favoriter:

209.00kr549.00kr 188.00kr549.00kr
239.00kr649.00kr
189.00kr369.00kr
469.00kr939.00kr
399.00kr