Nutrolin Kennel Millenhoff's

Kennel Millenhoff’s

Jag heter Maria och har levt ett aktiv hundliv hela mitt liv. Jag har varit uppfödare sedan år 2005 och för oss på kennel Millenhoff’s är det verkligen viktigt att hunden mår så bra den kan på alla sätt och vis.

Vi är aktiva inom många grenar men framförallt väldigt mycket på utställning. Och då är det ju såklart också extra viktigt att hunden hela tiden hålls i topp trim. Vi hade tidigare provat allt, verkligen allt, till hundarna för att hålla dem i toppkondition. Inget fungerade ändå riktigt hundra. För att få bästa effekt så var vi tvugna att köra med flera kombinationer av olika saker. Sedan ramlade vi över Nutrolin® och fick allt i ett.

Hundarna har aldrig sett eller varit så välmående som de är nu. Människor vi möter ute hajar till och frågar ofta vad vi använder för pälsglans och schampoo för de tror att det måste vara något speciellt. Men sanningen är enkel, våra hundar får inget annat än Nutrolin® i maten. De badas inte i annat än vanligt hundschampoo och vi använder inte heller pälsglans.

Det jag märkt tack vare Nutrolin® SKIN & COAT är att pälsen på våra hundar har blivit mycket tätare. Vår ras kan annars ha lite problem med tunn päls. Våra hundar har dessutom fått väldigt mjuka och fina trampdynor.

Vi använder olika Nutrolin®-produkter beroende på hundarnas behov. Det mest fantastiska av allt är nog historien kring vår äldsta gamling Zack på 11 år. Vi hade mer eller mindre bokat tid för att låta honom somna in för han hade artros och hade därför ont i lederna, var nedstämd och hängig. Men så provade vi Nutrolin® SENIOR-oljan och Nutrolin® HIP & JOINT till Zack. Och han blev som en helt annan hund: pigg och glad och leker igen som han gjorde när han var yngre. Då blir man nästan lite rädd, tänk om vi inte hade hittat Nutrolin®, eller hittat den försent? Då hade nog inte gamle Zack funnits idag. Men tack vare Nutrolin® så kommer han troligen hänga med ett bra tag till.