Kennel Speechless

Vår kennel bedrivs av mig Amanda, min bror Viktor och mamma Susanne. Vi bor på landet utanför Eslöv med stor inhägnad tomt där hundarna får leka av sig. Vi köpte vår första Chinese crested dog år 2007. Intresset för rasen och avel ökade och år 2011 fick vi vårt kennelnamn Speechless. Senare samma år föddes vår första valpkull. Vi är aktiva utställare och reser runt i hela Norden och tävlar. Våra hundar har placerat sig på topp 10 listan för de mest vinstrika Chinese crested dog hundarna. År 2015 var vår hund Disco den mest vinstrika puffhanen i Sverige.

Vi hittade till Nutrolin® då vi hade en nakentik som var så fruktansvärt torr i huden. Vi hade provat flera olika oljor utan resultat. En dag bläddrade jag förbli reklam om Nutrolin på Facebook. Köpte en flaska Nutrolin® SKIN & COAT och vi blev helsålda!

I vår ras är det guld värt med en produkt som är bra både för hud och päls. I vår familj bor det både puffar och nakna och de får alla dagligen Nutrolin® SKIN & COAT. Vi märker att de naknas hud har förbättrats väldigt, huden känns mer hälsosamma och inte lika känsliga. Vi har blivit av med både finnar och torr hud.

Vi hade nyligen två puffbröder i tonåren, vilket innebar tovor, tovor och tovor. Vi badade dom varannan dag, men med Nutrolin® SKIN & COAT förlängde vi baden med en vecka. Pälsarna har nu blivit mindre toviga, mer glansiga och slitstarka.

Elle, vår första CCD, är veteran och får dagligen Nutrolin® SKIN & COAToch Nutrolin® SENIOR oljorna. Hon har blivit 3 år yngre i sin kropp och har på sina sista utställningar fått kritik att hon rör sig som en unghund!

Amanda Nilsson