KENNEL SPEECHLESS

Vår kennel bedrivs av mig Amanda, min bror Viktor och mamma Susanne. Vi bor på landet utanför Eslöv med stor inhägnad tomt där hundarna får leka av sig. Vi köpte vår första Chinese crested dog år 2007. Intresset för rasen och avel ökade och år 2011 fick vi vårt kennelnamn Speechless. Senare samma år föddes vår första valpkull.

Vi är aktiva utställare och reser runt i hela Norden och tävlar. Våra hundar har placerat sig på topp 10 listan för de mest vinstrika Chinese Crested Dog (CCD) hundarna. Förutom ett helt gäng med pälsade & nakna CCD har vi även en gul hittekatt vid namn Seppo och storpudlen Pascal.

Synlig effekt av Nutrolin® SKIN & COAT

Vi hittade till Nutrolin® för flera år sedan då vi hade en nakentik med mycket problem med huden. Vi hade provat flera olika oljor utan resultat. De tog inte många veckors användning av Nutrolin® SKIN & COAT innan vi såg stora förbättringar. Hon blev alldeles slät och mjuk på huden, något som hon inte varit under många år. Vi kunde dessutom dra ner på hennes medicin!

Vi började introducera SKIN & COAT-oljan till övriga flocken – på de nakna märkte vi att deras hud blev mer ”tåligare” och inte så känslig, men även att de är mer återfuktade och inte alls torra. På de pälsade märkte vi att de tovade mindre och att pälsen blev glansigare. Gemensamt för båda varianter är att vi märkt att de inte har någon klåda och de har fått så extremt fina trampdynor. 

Seniorer, avelstikar och valpar

Under årens lopp har vi lagt till fler Nutrolin®-produkter och jag kan säga att vi inte är något annat än fortsatt nöjda.

Vi har ett helt gäng veteraner som dagligen får Nutrolin® SENIOR. Det märks stor skillnad på gamlingarna då de får av SENIOR-oljan. De blir piggare, har lättare att resa sig och rör sig mycket smidigare!

Någon gång har de tyvärr hänt att Nutrolin®-produkterna tagit slut här hemma och att människorna i familjen glömt bort att beställa i tid. Då kan vi framförallt se att de ”tar lite tid” från att gamlingarna reser sig tills att de ”kommer igång”.

Vi har såklart även gett Nutrolin® PUPPY & MOM till alla våra Speechless-barn och deras mammor. De kastar i sig oljan!

Katten Seppo flyttar in

Seppo kom till oss sommaren 2020, tyvärr endast 5 veckor gammal. Vi hörde ett hjälplöst jamande och hittade en gul liten pälsboll i vårt vedhus. Han hade då både mask och loppor men fick självklart flytta in hos oss. Han bor nu med flera hundkompisar och härjar runt och bestämmer över dem!

Vi ville självklart låta Seppo få Nutrolin® KITTEN & ADULT, då också han förtjänar de bästa förutsättningarna. Han älskar oljan och han har fått alldeles gyllene guldig päls sen han började med den.

Nakenhund och power puff av Chinese crested dog: Kennel Speechless

Mai™ SKIN hjälpte de tvåbenta

Sen sist men inte minst, så har vi människor provat MaiSKIN och Mai™ SKIN Sun. Jag kan säga att jag som haft problem med mjäll och kliande hårbotten har helt blivit av med det vilket är så skönt! 

Jag har även haft torra överarmar och på dessa ser jag sådan skillnad. Nu är huden mycket mer återfuktad och kliar inte och magen sköter sig.

Den goda smaken är bara ett plus!

– Amanda Nilsson för Kennel Speechless

Kennel Speechless Nutrolin®-favoriter