Leverans och villkor

Viktigt

I enlighet med villkoren för e-handel måste du ha fyllt 18 år för att beställa produkter från Nutrolin® webbshoppen. Om du är under 18 år måste din förmyndare göra beställningen åt dig.

Beställning

Det är enkelt, smidigt och tryggt att handla på Nutrolin® webbshoppen. När du gör en beställning frågar systemet efter de kunduppgifter som vi behöver för leveransen. Du kan även registrera dig som kund hos oss. Registrera dig via ”Registrera dig” innan du gör en beställning. När du registrerat dig kan du i fortsättningen logga in på webbshoppen med ditt personliga användarnamn och lösenord vilket gör det ännu enklare och smidigare att handla. 

Då du gör en beställning kan du ändra de personliga uppgifter som du gett tidigare. Uppgifterna som du gett kan användas för att förbättra kvaliteten på vår service, exempelvis för att meddela om produktinformation och erbjudanden. Vi behandlar alla kunduppgifter konfidentiellt och lämnar inte ut dem till tredje part. Efter att du gjort en beställning får du en orderbekräftelse.

Priser

Priserna för de varor som kan beställas finns i webbshoppen. Alla priser är inklusive 25 % moms. Olini Oy förbehåller sig rätten till prisändringar.

Betalningssätt

Beställningen kan betalas med de betalningsalternativ Klarna AB erbjuder. Bland Klarnas betalningsalternativ är det möjligt att betala med de vanligaste bankerna och kreditkorten och dessutom mot Klarnas faktura. Som betalningsmottagare syns Digital River World Payments Ab. 

Leverans

De varor som du beställt från webbshoppen levereras med DHL Express Worldwide. Du kan välja att antingen få ditt paket levererat ända hem eller till ett utlämningsställe. Du får mer information om din leverans direkt från DHL då paketet packats hos oss. Då kan du även göra ändringar i hur paketet levereras till dig. Leveranstiden är normalt 1-2 vardagar efter att paketet postats från oss.

Om leveransen blir försenad får du information om detta per e-post.

Ifall paketet inte hämtas ut eller tas emot inom 14 dygn efter att det kommit fram returneras paketet automatiskt till oss. Vi fakturerar 150 kronor för att skicka ett returnerat paketet på nytt. Obs! Beställningen kan inte annulleras genom att låta paketet returneras.

Returrätt

Enligt konsumentskyddslagen har du rätt att returnera oanvända varor inom 14 dagar. Returrätten gäller från det datum du tar emot varan. Varan och förpackningen som returneras ska vara i samma skick som när du tog emot dem. Ifall du vill returnera din beställning ber vi dig kontakta oss per e-post på . Returneringen kostar ingenting. 

Reklamationer

Efter att du tagit emot varan är det bra att genast kontrollera att varan utåt sett är i gott skick. Om varan vi levererat är felaktig eller skadad ber vi dig kontakta oss per e-post på .

Registerbeskrivning

Registerbeskrivning enligt 10 § Personuppgiftslagen (523/99).

Registerförare

Olini Oy

Lottagatan 1 LH 1
FI-02680

Esbo, Finland

VAT nr FI2135320-0

Kontaktperson för registerärenden:

Petrus Liukkonen

+358 50 4109 952

Registrets namn:

Kundregister för Nutrolin® webbshop

Registrets syfte:

Registret används för att upprätthålla kundrelationen mellan Nutrolin® webbshoppen och kunden samt för marknadsföring enligt kundens tillstånd. Att registrera sig i kundregistret är inte en förutsättning för att kunna göra en beställning.

Registrets datainnehåll:

Efternamn, förnamn, postadress, postnummer, postanstalt, e-postadress, orderhistorik. Tillstånd till och förbud mot direkt marknadsföring.

Regelrätta uppgiftskällor:

Den som registrerar sig.

Regelrätt utlämning eller överföring av uppgifter till länder utanför EU eller EES:

Den som upprätthåller registret lämnar inte ut uppgifter till utomstående.

Principer för skydd av registret:

Endast vissa på förhand utsedda anställda inom Olini Oy och företag som agerar på uppdrag av och till förmån för Olini Oy har tillgång till kunddatabasprogrammet med personlig behörighet från den registeransvariga.