Kom med i Nutrolin® uppfödarklubben

Nutrolin® uppfödarklubben är öppen för svenska hunduppfödare som har registrerat sitt kennelnamn hos Svenska Kennelklubben. Som medlem i vår uppfödarklubb får du handla för rabatterade priser på vår webbshop, ett litet startpaket till valparna samt nyttig information om hundens utfodring. Ibland söker vi även nya testhundar för vår produktutveckling via uppfödarklubben.

Det är lätt att gå med i uppfödarklubben: skicka dina kontaktuppgifter, din hemsideadress och ditt kennelnamn på adressen breeder@nutrolin.se. Du får sedan inloggningsuppgifter av oss och efter det kan du utnyttja dina uppfödarförmåner.

OBS ifall du inte än haft någon valpkull som är registrerad: skicka en bild på ditt uppfödarbevis då du ansöker om medlemskap i Nutrolin® uppfödarklubben.

Beställ startpaket till valparna

Uppfödarklubbens medlemmar kan beställa gratis startpaket till valparna genom att skicka valpkullens uppgifter på adressen breeder@nutrolin.se. Startpaketet innehåller bland annat hundägarens minneslista, rabattkupong till vår webbshop och kupong för graverad ID-bricka till valpen.

GÖR SÅ HÄR: Skicka valpkullens uppgifter på adressen breeder@nutrolin.se med en Hunddata-länk till tikens uppgifter där avkommorna syns, eller ta en skärmbild från Hunddata på valpkullen. För att spara tid kan du även innan kullen är registrerad istället skicka en länk till din hemsida där valpkullen presenteras (skicka i så fall då valpkullen registrerats även den officiella registreringslänken). Skriv även in din postadress och ditt tel.nummer då du mejlar beställningen på valppaket.

Nutrolin Puppy® förbättrar valpens inlärningsförmåga och stödjer hjärnans och ögonens utveckling. Dessutom hjälper den att minska risken för atopi i vuxenåldern. Beställ en oljeflaska att ge med varje valp till förmånligt uppfödarpris på shoppen.