Nutrolin® uppfödarklubben

Nutrolin® uppfödarklubben är öppen för alla uppfödare som använder och rekommenderar Nutrolin®-produkterna. För att bli medlem i uppfödarklubben ska du bo i Sverige och ditt kennelnamn ska vara registrerat hos Svenska Kennelklubben. Som medlem i vår uppfödarklubb får du handla för rabatterade priser på vår webbshop och du får även gratis valppaket till valparna som flyttar till nya hem. Vi skickar dessutom ut nyttig information om hundens utfodring till våra medlemmar.

Bli medlem i Nutrolin® uppfödarklubben

Det är lätt att gå med i Nutrolin® uppfödarklubben: registrera dig genom formuläret som du hittar längst ner på denna sida. Innan du registrerad dig önskar vi att du läser igenom uppfödaklubbens regler (klicka på knappen nedan).

Uppfödarklubbens regler

Vad önskar vi av dig?

Vi önskar att du lägger upp Nutrolin®-loggan på din hemsida (ladda ner loggan genom att klicka på den här nedan). Vi är även glada ifall du är aktiv på Nutrolin® Sverige Facebook-sidan och om du använder vår hashtag #nutrolinlife på Instagram. Vi följer gärna med Nutrolin®-hundarnas liv på sociala medier.

#nutrolinlife
Nutrolin uppfödarklubben

Beställ valppaket

Uppfödarklubbens medlemmar kan beställa gratis valppaket till valpar som är under fyra månader gamla och som är registrerade i Svenska Kennelklubben. Valppaketet innehåller vår populära snörpåse, rabattkupong till vår webbshop och kupong för graverad ID-bricka till valpen.

Efter att du loggat in på ditt uppfödarkonto kan du beställa valppaket direkt via Nutrolin®-shoppen.

Nutrolin® PUPPY & MOM

TIPS: Många uppfödare väljer att utnyttja den ständiga uppfödarrabatten för att köpa Nutrolin® PUPPY & MOM-flaskor att skicka med valparna till de nya hemmen.

Registrera dig i Nutrolin® uppfödarklubben

Uppfödarklubben
Ange din e-postadress
Bekräfta din e-postadress
Ange lösenord
Bekräfta lösenordet