Uppfödarklubben

Kom med i Nutrolin® uppfödarklubben

Nutrolin® uppfödarklubben är öppen för svenska hunduppfödare som har registrerat sitt kennelnamn hos Svenska Kennelklubben. Som medlem i vår uppfödarklubb får du handla för rabatterade priser på vår webbshop, ett litet startpaket till valparna samt nyttig information om hundens utfodring. Ibland söker vi även nya testhundar för vår produktutveckling via uppfödarklubben.

Det är lätt att gå med i uppfödarklubben: skicka dina kontaktuppgifter, din hemsideadress och ditt kennelnamn på adressen . Du får sedan inloggningsuppgifter av oss och efter det kan du utnyttja dina uppfödarförmåner.

Beställ startpaket till valparna

Uppfödarklubbens medlemmar kan beställa gratis startpaket till valparna genom att skicka valpkullens uppgifter på adressen . Startpaketet innehåller bland annat hundägarens minneslista, rabattkupong till vår webbshop och kupong för graverad ID-bricka till valpen. Skicka valpkullens uppgifter med en länk tikens uppgifter där avkommorna syns, eller för att spara tid, med en länk till din hemsida där valpkullen presenteras (skicka i så fall sedan då valpkullen registrerats även den officiella registreringslänken).

Nutrolin Puppy® förbättrar valpens inlärningsförmåga och stöder hjärnans och ögonens utveckling. Dessutom hjälper den att minska risken för atopi i vuxenåldern. Beställ en oljeflaska att ge med varje valp till förmånligt uppfödarpris på shoppen.