Nutrolin® HORSE Sport

849.00kr

VARFÖR SKA JAG GE AV DEN?

Skyddar vävnaderna och hjälper
återhämtningen. Effektiv samverkan
av omega-3-fettsyror och E-vitamin.

  • Hård fysisk ansträngning belastar det muskuloskeletala systemet (muskel-skelettsystemet) genom att orsaka inflammationer och oxidativ stress.
  • Nutrolin® HORSE Sport är en unik kombination av omega-3-fettyror och E-vitamin.
  • Omega-3 fettsyrorna dämpar inflammationer medan E-vitamin dämpar oxidativ stress.
  • Innehåller fiskoljans alla viktiga omega-fettsyror: ETA, EPA, DPA och DHA, samt E-vitamin i dess naturliga form (d-alfa-tokoferol).
  • Skyddar sporthästens muskler, leder och senor och upprätthåller deras flexibilitet.
  • Utvecklad och tillverkad i Finland. Kvaliteten stöds av vetenskaplig forskning.
  • Förpackningsstorlek: 2 000 ml
  • Är du hästföretagare? Ansök om att handla som återförsäljare hos oss >>

Hästarna gillar smaken. Ett enkelt tillskott i fodret för dagligt bruk. En öppnad flaska förvaras svalt från +4 till  +18 oC. Oljan håller sig allra bäst i kylskåp och då håller sig en öppnad flaska i 3 månader. Då temperaturen stiger förkortas hållbarhetstiden. I t.ex. rumstemperatur är hållbarhetstiden 3 veckor.

INGEN KARENSTID

Visste du?
Det tar rätt så länge innan omega-3-fettsyror och E-vitamin lagrats i vävnaderna. För att få bästa möjliga skydd av dessa näringsämnen rekommenderar vi att hästen får Nutrolin® HORSE Sport i god tid innan hästen ska vara i toppform. Därför inleds Sport-kuren åtminstone en månad innan tränings- eller tävlingsäsongen börjar. Då den aktiva säsongen tar slut och viloperioden inleds går det bra att ta paus från Sport. Ifall det är svårt att planera in pauserna från Sport så går det även att ge  av produkten kontinuerligt.

#nutrolinlife

BESTÄLL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ

10% rabatt

           Var bland de första som får veta om våra exklusiva produkter, nyheter och kampanjer.

Observera att koden är bunden till din e-postadress. Gör därför beställningen med samma e-postadress som du beställt koden på för att du ska kunna utnyttja rabatten. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.