Bekanta dig med powered by nutrolin® gänget

Det är viktigt att sätta upp egna mål och vara beredd att jobba hårt för att uppnå dem. Och det är det hårda jobbet i kombination med stora drömmar som tar dig till dina mål. Vi är med på resan: vi delar dina drömmar och vi hjälper dina djur att bli en bättre version av sig själva.

Bekanta dig här med ett urval av Powered by Nutrolin® gänget.

Orenius_Emanuelsson

Välkända agility-paret Jouni Orenius och Isabelle Orenius Emanuelsson litar på Nutrolin®

Jouni och Isabelle hör till den svenska toppen inom agility. Paret kör agility enligt mottot “speed, timing, precision & passion”. För att hålla sina hundar friska och sunda får hundarna Nutrolin®-produkter enligt varje hunds specifika behov.

Läs mer om Jouni och Isabelle
Utställningskatten

Jessica Eklund ställer aktivt ut sina katter

Jessicas stora intresse är katter och att åka landet runt på kattutställningar med sina vinstrika katter. Jessicas katter har tagit flera Best in Show-titlar och även både vunnit och placerat sig som Årets Katt. Nutrolin®-produkterna kom in genom Jessicas hundar och i dagsläge får hela flocken på tre katter och två hundar Nutrolin® för att stödja djurens hälsa.

Läs mer om Jessica
Team Rådasjön

Team Rådasjön – på topp inom draghundsporten

Nina Finstad på Team Rådasjön hör till Sveriges mest aktiva inom draghundssporten. Tillsammans med sina siberian huskys tävlar hon med släde och 6-spann med lysande framgång. Team Rådasjöns hundar får av Nutrolin®-produkterna enligt individuella behov.

läs mer om Team Rådasjön
De finska lydnadshundarna

De finska lydnadshundarna är kända världen runt

De finska lydnadsekipagen är kända för sina framgångar runt om i världen. Flera av landets främsta lydnadshundar kör med Nutrolin®-produkterna för att skydda kroppen och för att hålla trampdynor och klor slitstarka.

Läs mer om de finska lydnadshundarna

Nakenhund och power puff av Chinese crested dog: Kennel Speechless

Hos kennel Speechless föder Amanda, Viktor och Susanne upp hundar av rasen Chinese crested dog. Uppfödarfamiljen hittade till Nutrolin® då de hade en nakenhund som var fruktansvärt torr i huden. Hunden fick hjälp av Nutrolin® SKIN & COAT som nu är en av kennel Speechless favoritprodukter.

läs mer om kennel speechless
Nutrolin till sporthunden

Draghundsproffet Mikael Henriksson

Mikael är en av de mest aktiva och meriterade svenskarna inom draghundsporten. Han har tävlat i draghund i nordisk stil med sina hundar sedan år 2007. Mikael väljer både Nutrolin® SPORT och Nutrolin® SKIN & COAT för att hundarna ska må bra.

Läs mer om mikael
Travponny

Ponnytrav och monté: Johanna Bergström

Johanna tävlar i ponnytrav och monté med både sina egna och andras ponnyn. Johanna har fått flera ponnyn att slå sina tidigare rekord och hon har även kvalat in till SM. Johannas ponnyn får Nutrolin HORSE Sport och Skin & Coat beroende på behov.

Läs mer om Johanna

Aktiva dvärgpinschrar: Kennel Millenhoff’s

Maria och hennes familj föder upp hundar av rasen dvärgpinscher. Familjen lever ett aktivt hundliv och de åker ofta på utställningar med sina hundar. Maria väljer Nutrolin®-produkterna för att hon kan se synliga resultat av de olika produkterna på sina hundar.

Läs mer om kennel millenhoff's
Kennel Mallekraft

Malinois som brukshund: Kennel Mallekrafts

Hos kennel Mallekrafts föder Maria och Glenn upp polis- och brukshundar av rasen malinois. Maria snubblade över Nutrolin® då hennes tidigare tävlingshund Uno fick artros i handleden. Uno fick hjälp av Nutrolin® HIP & JOINT och samtidigt fick parets andra hundar prova de övriga Nutrolin®-produkterna. “Nutrolin®-serien passar oss perfekt då det finns något för var och en.”

Läs mer om Kennel Mallekrafts
Kenneth Johansson

Kenneth Johanssons hundar har ett krävande arbete som väktarhundar

Kenneth jobbar som väktare med hund. Arbetspassen är långa och tuffa vilket betyder att det är extra viktigt att ta hand om hundarnas välmående och återhämtning. Kenneth väljer att ge sina hundar Nutrolin® eftersom han då kan se synliga resultat i hundarnas hälsa.

Läs mer om Kenneth