Bekanta dig med powered by nutrolin® gänget

 Drömmar blir mål, mål blir resultat genom hårt arbete. Då en hobby blir alltmer målinriktad är det allt viktigare med ett stödnätverk som delar resan. Nutrolin® är med på resan inom många olika grenar. Vi försäkrar att hunden, hästen eller katten alltid kan vara den bästa versionen av sig själv.

På denna sida berättar vi om ett urval av Powered by Nutrolin® gänget, om deras drömmar och deras unika fyrbenta vänner.

Familjen Orenius Emanuelsson litar på Nutrolin®

Jouni Orenius och Isabelle Orenius Emanuelsson – Agility

Jouni och Isabelle hör till den svenska toppen inom agility. Paret kör agility enligt mottot “speed, timing, precision & passion”. Jouni och Isabelle är omtyckta tränare världen runt och de har tävlat i det svenska landslaget flera gånger.

Läs mer om Jouni och Isabelle
Hund- och lydnadsproffset Miriam Søndergaard med sina hundar

Miriam Søndergaard – lydnad & uppfödare

Miriam hör till den absoluta lydnadstoppen och har tävlat på stora mästerskap många gånger med bland annat världsmästare som titel. Hemma i Danmark driver hon InDog Elite Center samt föder upp border collies för sport.

Läs mer om Miriam
Sporthästen och snabbare återhämtning

Juulia Jyläs – hoppning

Juulia Jyläs är en av Finlands mest kända och framgångsrika hoppryttare. Hon bor i Holland där hon tillsammans med sin make Herman van Triesti driver stallet Stal van Triest. Juulia har under hela sin ryttarkarriär jobbat målmedvetet för att nå världstoppen.

Läs mer om Juulia
Utställningskatten behöver välmående hud och päls

Jessica Eklund – katter & utstälningar

Jessicas stora intresse är katter och att åka landet runt på kattutställningar med sina vinstrika katter. Jessicas katter har tagit flera Best in Show-titlar och även både vunnit och placerat sig som Årets Katt. 

Läs mer om Jessica
Karin Fischer Kristiansson

Karin Fischer Kristiansson – lydnad

Karin är ett bekant ansikte inom Sveriges lydnadstopp. Tillsammans med sina hundar har hon tävlat på SM många gånger och även tävlat för det svenska landslaget på både VM och NM ett flertal gånger.

Läs mer om Karin
Team Rådasjön

Team Rådasjön – drag

Nina Finstad på Team Rådasjön hör till Sveriges mest aktiva inom draghundssporten. Tillsammans med sina siberian huskys tävlar hon med släde och 6-spann med lysande framgång. 

läs mer om Team Rådasjön
Yohanna Andersson galopperar med hästen Checkmate

Yohanna Andersson – Hästsport

Yohanna rider in, utbildar och tävlar hästar inom dressyr, hoppning och fälttävlan. Tillsammans med sin häst Checkmate ”Nasse” har hon unghäst-VM som mål 2024/2025.

Läs mer om Yohanna
Kristin Wärnbring tillsammans med hunden Ruth

Kristin Wärnbring – freestyle

Kristin bor i Sverige tillsammans med sina fyra hundar. Hon tillhör den svenska toppen i Freestyle och har tävlat SM flertal gånger och ingår nu även i det svenska Freestylelandslaget.

Läs mer om Kristin
Molly Karlberg & Rakoo

Molly Karlberg – lydnad

Mollys stora intresse är tävlingslydnad. Tillsammans med sin hund Rakoo har hon vunnit SM i lydnad, och tävlat med det svenska landslaget på både NM och VM.

Läs mer om Molly
Powered by Nutrolin: Li Hedenström

Li Hedenström – Bruks & skydd

Lis stora intresse är mentalitet och driftstarka hundar som älskar att arbeta. Hon har tävlat i de högsta klasserna i sök och skydd med olika hundar.

Läs mer om Li
Familjen Ellingsson Fröléns hundar

Familjen Ellingsson Frölén – Drag & jakt

Hela familjen brinner för hundliv – speciellt för drag och jakt. Döttrarna Tora och Kajsa har båda tillsammans med familjens hundar vunnit SM-medaljer i alla valörer under de senaste åren. 

Läs mer om Familjen Ellingsson Frölén
Anna Lintzén

Anna Lintzén – Hundpsykolog

Anna arbetar som hundpsykolog och med omplacering av omhändertagna hundar. Med de egna hundarna är det agility, drag och friluftsliv som gäller.

Läs mer om Anna
Sara Lidén med hundarna Fina och Dot

Sara Lidén – lydnad

Sara gillar i princip all hundsport men hon brinner för speciellt tävlingslydnad. Tillsammans med border collien Dot har Sara under de senaste åren varit en del av svenska landslaget i lydnad.

Läs mer om Sara
Evelina Hermansen med sina hundar

Evelina Hermansen – nose work & rallylydnad

Evelina är aktiv inom många grenar med sina border collies. I dagsläge är det speciellt Nose Work och rallylydnad som gäller.

Läs mer om Evelina