Bekanta dig med powered by nutrolin® gänget

 Drömmar blir mål, mål blir resultat genom hårt arbete. Då en hobby blir alltmer målinriktad är det allt viktigare med ett stödnätverk som delar resan. Nutrolin® är med på resan inom många olika grenar. Vi försäkrar att hunden, hästen eller katten alltid kan vara den bästa versionen av sig själv.

På denna sida berättar vi om ett urval av Powered by Nutrolin® gänget, om deras drömmar och deras unika fyrbenta vänner.

Familjen Orenius Emanuelsson litar på Nutrolin®

Jouni Orenius och Isabelle Orenius Emanuelsson kör agility på toppnivå

Jouni och Isabelle hör till den svenska toppen inom agility. Paret kör agility enligt mottot “speed, timing, precision & passion”. Jouni och Isabelle är omtyckta tränare världen runt och de har tävlat i det svenska landslaget flera gånger.

Läs mer om Jouni och Isabelle
Karin Fischer Kristiansson

Karin Fischer Kristiansson brinner för tävlingslydnad 

Karin är ett bekant ansikte inom Sveriges lydnadstopp. Tillsammans med sina hundar har hon tävlat på SM många gånger och även tävlat för det svenska landslaget på både VM och NM ett flertal gånger.

Läs mer om Karin
Utställningskatten behöver välmående hud och päls

Jessica Eklund ställer aktivt ut sina katter

Jessicas stora intresse är katter och att åka landet runt på kattutställningar med sina vinstrika katter. Jessicas katter har tagit flera Best in Show-titlar och även både vunnit och placerat sig som Årets Katt. 

Läs mer om Jessica
Sporthästen och snabbare återhämtning

Hoppryttaren Juulia Jyläs tävlar på världstoppen

Juulia Jyläs är en av Finlands mest kända och framgångsrika hoppryttare. Hon bor i Holland där hon tillsammans med sin make Herman van Triesti driver stallet Stal van Triest. Juulia har under hela sin ryttarkarriär jobbat målmedvetet för att nå världstoppen.

Läs mer om Juulia
Team Rådasjön

Team Rådasjön – på topp inom draghundsporten

Nina Finstad på Team Rådasjön hör till Sveriges mest aktiva inom draghundssporten. Tillsammans med sina siberian huskys tävlar hon med släde och 6-spann med lysande framgång. 

läs mer om Team Rådasjön
Kennel Mallekraft

Malinois som brukshund: Kennel Mallekrafts

Hos kennel Mallekrafts föder Maria Vieweg och Glenn Andersson upp polis- och brukshundar av rasen malinois. Hundarna presterar på topp i bruksgrenar och tävlar även årligen på Polishunds SM.

Läs mer om Kennel Mallekrafts
Travponny

Ponnytrav och monté: Johanna Bergström

Johanna tävlar i ponnytrav och monté med både sina egna och andras ponnyer. Johanna är en duktig och envis kusk som har fått flera ponnyer att slå sina tidigare rekord. 

Läs mer om Johanna
Kennel Speechless väljer Nutrolin-serien

Nakenhund och power puff av Chinese crested dog: Kennel Speechless

Hos kennel Speechless föder Amanda, Viktor och Susanne upp hundar av rasen Chinese crested dog sedan 2011. Speechless-hundarna har placerat sig på topp 10 listan för de mest vinstrika inom rasen.

läs mer om kennel speechless