Jouni & Neela

Isabelle & Finn

Jouni Orenius och Isabelle Orenius Emanuelsson

Orenius/Emanuelsson älskar Nutrolin! Vi har till våra hundar Noa, Neela och Finn samt nu även till vår valp Leia använt Nutrolin (och även till våra tidigare hundar, Zindi och Yoko, som gått över till andra sidan).

När man som vi satsar på VM-medaljer handlar det om att ta hand om hundarnas kroppar på bästa möjliga sätt. Vi fokuserar mycket på träning för såväl kropp som knopp, på styrka och vila, men ibland behöver hundarna något mer, något som arbetar ifrån insidan – Nutrolin. Nutrolin har hjälpt våra hundar att hållas friska och sunda under många år och har till en stor del bidragit till våra framgångar genom åren.

Nutrolins oljor har varit en del av livet från valp till vuxen till alla våra hundar. Vår snart 6 månaders Leia tar fortfarande sin Puppy-olja. Neela 5 år och Finn 3 år tävlar intensivt och tar därför Sport-oljan. Den riktigt tydliga skillnaden och förbättringen som vi sett med Nutrolin har gällt vår förtidspensionär Noa.

Noa vår 10-åring fick tidigare Senior-oljan men nu Joint duo oljan och pillren. Efter att han under en olycka på en morgonpromenad slet av båda ligamenten i ena frambenet började en lång process av operationer och rehab. Han opererades tre gånger och blev till slut stelopererad. Nutrolin Joint duo har varit en stor del av hans tillfrisknande. Noa gick av och an i gips under många månader och använde i stor del endast tre ben vilket sätter stora påfrestningar på lederna. Noa har trots detta förblivit förvånansvärt bra i kroppen.

Vi tror att framgångspusslet handlar om kvalitetsträning, bra grundmuskler och vila – helt enkelt att leva ett friskt och sunt hundliv. Nutrolin är en pusselbit som OE inte lever utan!