JOUNI ORENIUS OCH ISABELLE ORENIUS EMANUELSSON

Jouni och Isabelle hör till den svenska toppen inom agility. Paret kör agility enligt mottot “speed, timing, precision & passion”. Jouni och Isabelle är omtyckta tränare världen runt och de har tävlat i det svenska landslaget flera gånger.

Vi på Orenius/Emanuelsson älskar Nutrolin®! Vi har till våra hundar Neela, Finn, Leia, Prem, Ami och Monki använt Nutrolin®-produkterna (och även till våra tidigare hundar som gått över till andra sidan).

När man som vi satsar på VM-medaljer handlar det om att ta hand om hundarnas kroppar på bästa möjliga sätt. Vi fokuserar mycket på träning för såväl kropp som knopp, på styrka och vila, men ibland behöver hundarna något mer, något som arbetar ifrån insidan: Nutrolin®. Nutrolin®-produkterna har hjälpt våra hundar att hållas friska och sunda under många år och har till en stor del bidragit till våra framgångar genom åren.

Varför just Nutrolin®?

Nutrolin®-oljorna har varit en del av livet från valp till vuxen till alla våra hundar. Då vi har valpar får de Nutrolin® PUPPY & MOM-olja. De vuxna hundarna som tävlar intensivt får Nutrolin® SPORT-oljan.

Den riktigt tydliga skillnaden och förbättringen som vi sett med Nutrolin® har gällt vår hund Noa som gick bort 2019. Då Noa blev äldre fick han Nutrolin® SENIOR men men gick senare över på Nutrolin® HIP & JOINT med både olja och tabletter. Efter att han under en olycka på en morgonpromenad slet av båda ligamenten i ena frambenet började en lång process av operationer och rehab. Han opererades tre gånger och blev till slut stelopererad. HIP & JOINT har varit en stor del av hans tillfrisknande. Noa gick av och an i gips under många månader och använde i stor del endast tre ben vilket sätter stora påfrestningar på lederna. Noa blev trots detta förvånansvärt bra i kroppen och kunde leva i många år till.

Vi tror att framgångspusslet handlar om kvalitetsträning, bra grundmuskler och vila – helt enkelt att leva ett friskt och sunt hundliv. Nutrolin® är en pusselbit som OE inte lever utan!

O/E Agilitys Nutrolin®-favoriter