Då kärleken till djur möter vetenskap

Kontakta oss

Olini Ab är det finska företaget som står bakom Nutrolin®-produkterna. Högklassig kompetens inom fettsyror och våra egna djur är den kraft som håller igång produktutvecklingen som idag gynnar hundar, katter och hästar. Penni på bilden ovan var hunden som inspirerade sina ägare att utveckla världens bästa fettsyreprodukter till djur. Penni är även hunden som fört samman företagets grundare. Den lilla Parson Russell terriern levde i över 16 år och kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan.

TEAM NUTROLIN®

“Vi håller Nutrolin®-hjulen rullande. Vi alla har även djur. Vi älskar dem och vi gillar att hållas oss aktiva tillsammans med dem. Våra djurs välmående är verkligen viktigt för oss. Vi arbetar helhjärtat med Nutrolin®-produkterna eftersom vi vet exakt hur mycket din hund, katt och häst betyder för dig.”

MIKKO GRIINARI

Nutrolin®-produktutvecklingen baserar sig på vetenskaplig expertis. Vår produktutvecklare är PhD Mikko Griinari som erhållit sin doktorsgrad från Cornell University, USA. Mikko har haft akademiska tjänster i Sverige och Finland: vid Uppsala universitet och vid Helsingfors universitet. Han är förtjust i fettsyror och näringslära i allmänhet. Mikko kan ofta ses tillsammans med kontorskatten Puustinen.

HÄLSNINGAR FRÅN Nutrolin®-MEJERIET

Hälsningar från Nutrolin® högkvarteret som är beläget i den lilla landskommunen Saukkola i Finland. Den massiva byggnaden har tidigare varit ett mejeri med bland annat produktion av ost, och vi var glada över att få börja kalla det vårt nya högkvarter från och med hösten 2017. Nutrolin®-produkterna tillverkas ett stenkast från mejeriet, ute på landsbygden i Somero.