Ditt Nutrolin®-paket kommer med DHL Express

De varor som du beställt från Nutrolin®-webbshoppen levereras med DHL Express On Demand Delivery. Leveranstiden är normalt 1-3 vardagar.

Leveransen är gratis för beställningar över 499 kronor. Postkostnaden för beställningar under 250 kronor är 59 kronor. För beställningar på 250-499 kronor är postkostnaderna 39 kronor.

DHL Express On Demand Delivery (ODD) 

Med DHL On Demand Delivery (ODD) tar du emot ditt Nutrolin®-paket med DHL Express närsomhelst och varsomhelst du önskar.

Efter att vi hanterat din beställning får du ett mejl eller ett SMS från DHL. Klicka på länken i meddelandet för att öppna ODD. Du har då möjlighet att välja mellan flera behändiga och flexibla leveransmöjligheter utan extra kostnader. Du kan bekanta dig med dessa alternativ nedan.

DHL

Hämta på en DHL ServicePoint
Inget onödigt väntande hemma. Du kan hämta ditt paket på en närliggande DHL ServicePoint.

DHL

Ändra leveransdatum
Du kan välja en leveransdag som passar dig bäst.

DHL

Lämna på en säker plats
Ger DHL tillstånd att leverera paketet utan att du är på plats för signatur.

DHL

Lämna hos en granne, portvakt eller väktare
Ger DHL tillstånd att leverera paketet till en granne, portvakt eller väktare.

DHL alternatief adres

Leverans till alternativ adress
Ger DHL tillstånd att leverera paketet till en alternativ adress (exemplevis till din arbetsplats, en familjemedlem, din skola, etc.).

DHL

Semesteruppehåll
Ifall du är på semester kan DHL hålla kvar försändelsen i upp till 30 dagar.

Gå till ODD-sidan hos DHL

OBS: Vänligen var medveten om att leveranstiden kan förlängas med åtminstone en arbetsdag då du använder On Demand Delivery -tjänsterna och därmed ber om förändringar i leveranssättet. Det är möjligt att du inte har tillgång till alla alternativ på grund av leveransens karaktär eller på grund av avsändarens begäran.