Juulia Jyläs

Juulia Jyläs är en av Finlands mest kända och framgångsrika hoppryttare. Hon har bott i Holland i nästan 25 år där hon tillsammans med sin make Herman van Triesti driver stallet Stal van Triest. Juulia har under hela sin ryttarkarriär jobbat målmedvetet och tävlat många olika hästar för att nå världstoppen.

I början av sin tävlingskarriär tävlade Juulia framgångsrikt inom fälttävlan där hon vann bland annat junior- och ungdomsmästerskapen i Finland. På hopptävlingar har hon tagit många vinster och placeringar på stora tävlingar under åren. Juulia har vunnit och placerat sig under flera år på Hollands mästerskapstävlingar för unghästar. Hon har även tävlat för de finska landslaget under flera år.

Tillsammans med sin häst Finishing Touch Wareslage har hon tagit poäng i världscupen. Med hästen Courage T Z som är av egen uppfödning har hon bland annat fått fina placeringar på stora GP-tävlingar.

Juulia valde att prova Nutrolin® HORSE-serien till sina hästar hösten 2017. Hon kunde snart lägga märke till effekten av produkterna och eftersom hästarnas välmående är viktigt för henne var det klart att produkterna skulle få ingå som del av hästarnas dagliga foderstat. Vi på Nutrolin® var lyckliga och tagna över att Juulia litar på Nutrolin® HORSE-serien. Nutrolin® är nu med och hjälper Juulias topphästar att ge sitt bästa på varje tävling och stötta Juulia i hennes mål att bli en av världens toppryttare.

Juulias Nutrolin®-favoriter: