Powered by Nutrolin

Evelina Hermansen

Evelina är aktiv inom många grenar med sina border collies. I dagsläge är det speciellt Nose Work och rallylydnad som gäller.

Evelina & hundarna på Instagram: @borderfjollies

Jag heter Evelina Hermansen och har hållit på med hundsport tävlingsinriktat i över 15 år. I grund och botten är jag en ”agilitymänniska” men vi håller för tillfället på med agility i mindre utsträckning än tidigare. Den sport vi lägger absolut mest tid på idag är nosework! Vi ägnar också tid till rallylydnad, och när lusten faller in kan man ibland hitta oss på lydnadsplanen eller i spårskogen också.

I min flock idag finns tre border collies – Lyra (10 år) samt hennes halvsyskon Axa och Nimbus (7 år), som är kullsyskon. Lyra har tävlat mycket agility, men är även rallylydnadschampion, uppflyttad till lydnadsklass 2, uppflyttad till lägreklass spår och har nu som 10-åring precis påbörjat sin nosework-karriär!

Axa har tävlats enstaka gånger i agility, men flertalet gånger i rallylydnad där hon tävlar i mästarklass. Vi är även uppflyttade till lydnadsklass 1, men vår främsta sport är nosework som vi båda älskar! Idag tävlar vi i klass 3.

Nimbus är min mammas hund som vi tog över år 2021. De har tillsammans tävlat nosework, rallylydnad, lydnad och bruks. Sedan Nimbus flyttade hit har vi tävlat rallylydnad tillsammans och blivit uppflyttade till avancerad klass, och min förhoppning är att min sambo ska ta över noseworktävlandet med honom.

Hundarna Lyra, Axa och Nimbus

Varför Nutrolin®?

År 2016 blir jag rekommenderad av en vän att prova Nutrolin® SKIN & COAT, då Lyra hade konstaterats ha luftburna allergier. Vi hade provat de allra flesta tillskott för hud och päls vid den tidpunkten, men inte hittat någon som kändes som det där lilla extra. Vi såg snabbt resultat i form av att pälsen återfick sin glans, trampdynorna blev mjuka och framförallt började hon återfå pälsen runt ögonen, som hon varit utan länge.

Hunden Lyra fick hjälp mot hudproblemen, medicineringen kunde minskas

Alla mina hundar får Nutrolin® SKIN & COAT som en del av deras vardagliga kost. Lyra får även Nutrolin® SENIOR och Nutrolin® TEETH & GUMS-pastan. Vi har också erfarenhet av att använda Nutrolin® SPORT-oljan under de perioder då hundarna utsätts för hård fysisk ansträngning. Axa och Nimbus har dessutom givetvis fått Nutrolin® PUPPY & MOM under hela sitt första år! Min tidigare hund Nova fick Nutrolin® HIP & JOINT innan hon pensionerades från agilityn, så med erfarenhet av nästan alla Nutrolin®-produkter kan jag gå i god för att de är lika fantastiska som det verkar! 

Idag är Nutrolins produkter en viktig och självklar del av mina hundars vardag. Vi är stolta över att tillhöra Team Nutrolin®. Det bästa till de bästa, som jag brukar säga!

Evelinas Nutrolin®-favoriter:

229.00kr599.00kr
269.00kr699.00kr
NYHET
269.00kr699.00kr
499.00kr999.00kr
199.00kr699.00kr