Powered by Nutrolin

Kristin Wärnbring

Kristin bor i Sverige tillsammans med sina fyra hundar. Hon tillhör den svenska toppen i Freestyle och har tävlat SM flertal gånger och ingår nu även i det svenska Freestylelandslaget.

Kristin & hundarna på Instagram: @kw.sportdogs

Kristin har tränat och tävlat hund i 23 år, allt ifrån bruks, lydnad, drag, viltspår, agility, rallylydnad, freestyle och HtM. Så det finns en lång erfarenhet både inom olika sporter men även hundraser. Tidigare höll hon även flertal kurser, men nu satsar hon främst på sitt egna tävlande.

Hundarna som finns hemma är border collierna Ruth,  Edith, Keep och en golden kille som heter Torsten. Torsten tränas även av Kristins man Pelle då de trivs oerhört bra tillsammans.

Tre av hundarna tävlar i högsta nivån inom sin respektive gren, och lilla Keep ska tävlingsdebutera under 2024. Men det är främst Ruth som det satsas lite extra på. Ruth har idag 4 championat i 4 olika grenar, och är den hunden Kristin även är med i landslaget med.

Varför Nutrolin®?

Kristin började testa Nutrolin®-produkterna för flertal år sedan. Detta i samband med att hon tävlande agility på hög nivå, och även om man har ett bra foder så upplevde hon att det behövdes något mer. Hundarna är som elitidrottare och behövde och förtjänade de bästa förutsättningarna.

Nu använder Kristin Nutrolin®-produkterna dagligen och kan faktiskt inte tänka sig något annat. ”Jag märker stor skillnad på hundarna, och det är mitt ansvar att hundarna får de bästa förutsättningarna. Särskilt när jag förväntar mig att de ska prestera på topp. Mina hundar kommer alltid vara värda det bästa”.

Kristins Nutrolin®-favoriter: