Nutrolin Skin & Coat®

189.00kr499.00kr

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 6 kundrecensioner
(6 kundrecensioner)

VARFÖR SKA JAG GE AV DEN?

Skyddar och ger näring till hundens hud
och förbättrar pälskvaliteten.

 • Innehåller rikligt av essentiella fettsyror som ger näring till huden och förbättrar hudens naturliga skyddslager.
 • Hjälper mot torr hud och minskar hårfällning samt motarbetar jästsvamp och mjäll.
 • Fungerar som en invärtes tass-salva och vårdar spruckna klor.
 • Stöder vården av atopi och andra hudinflammationer.
 • Finputsar utställningshunden.
 • Lämpar sig för hundar i alla åldrar.
 • En unik, patenterad sammansättning.

OBS! Innehåller inte fiskolja

Smaklig och enkel för dagligt bruk. En öppnad flaska förvaras i kylskåp och förbrukas inom fyra månader.

VISSTE DU?
Essentiella fettsyror, speciellt omega-6 linolsyra, behövs för att upprätthålla hudens naturliga skyddslager, dvs. hudens barriärfunktion. En barriärfunktion som fungerar dåligt orsakar torr hud och utsätter hunden för hudproblem. Nutrolin Skin & Coat® innehåller fettsyror som stöder linolsyrans effekt: alfa-linolensyra, gamma-linolensyra (GLA) och stearidonsyra (SDA) samt naturlig E-vitamin. Skin & coat -oljeblandninges sammansättning är patenterad i flera europeiska länder och i USA.

TIPS DÅ HUNDEN HAR SVÅRA HUDPROBLEM
Har din hund atopisk dermatit, klåda eller andra svåra hudproblem? Ge i så fall inte fisk eller fiskolja till hunden i samma måltid som du ger av Nutrolin Skin & Coat®. För att hundens kropp ska kunna utnyttja de olika fettsyrorna som finns i vegetabiliska oljor och i fiskolja till fullo är det bäst att hunden får av dessa vid olika tidpunkter på dagen.

SÅ HÄR LÄNGE RÄCKER PRODUKTEN

IhoTurkki_riitto

SaveSaveSaveSave

Nollställ

Fri frakt på beställningar över 230kr
annars 54kr.

Kategori:

Ingredienser

Kallpressade vegetabiliska oljor:
Hampfröolja
Rypsolja
Linfröolja
        Essentiella fettsyror 480 mg/ml

Naturliga tillsatser:
E-vitamin (d-alfa-tokoferol) 2,5 mg/ml
Tokoferolextrakt

Dosering

SaveSaveSaveSave

Läs mer

Patenterad sammansättning
Nutrolin Skin & Coat® är en unik, patenterad näringsolja för hundar. Den innehåller rikligt med linolsyra som är en essentiell omega-6-fettsyra för hudens och pälsens välmående. Nutrolin Skin & Coat® innehåller dessutom omega-6- och omega-3-seriernas fettsyror (GLA och SDA) som optimerar linolsyrans ämnesomsättning. Oljeblandningen innehåller även naturlig E-vitamin, men ingen fiskolja. Vi har utvecklat denna näringsolja för att upprätthålla hälsan av alla hundars hud, päls, klor och trampdynor.

Hundrimmarnas och utställningsfolkets favorit
Hunden som får av Nutrolin Skin & Coat®-oljan får en rasenlig päls. Oljeblandningen gör inte den strävhåriga hundens päls mjuk. Därför är hundtrimmarna och utställningsfolket speciellt förtjusta i Nutrolin Skin & Coat®. Oljeblandningen minskar även hårfällning och mjällning. Sköra klor blir starka och sträva trampdynor mjuka. Bakom dessa positiva effekter står kunskap baserad på forskning om att störningar i huden ofta orsakas av alltför torr hud. Linolsyra som fås ur kosten skyddar huden mot att att bli alltför torr. Samtidigt stöder den hudens, pälsens, klornas och trampdynornas hälsa. Nutrolin Skin & Coat® innehåller rikligt med linolsyra och vid regelbunden användning förstärker oljeblandningen hudens naturliga skydd.

Invärtes tass-salva
Torrt vinterväder, sportande på sträva underlag och många andra orsaker kan orsaka att trampdynorna blir torra. I värsta fall kan trampdynorna spricka och bli inflammerade. Tillräckligt långvarig och regelbunden användning av Nutrolin Skin & Coat® vårdar trampdynorna. Välmående trampdynor är släta, elastiska och härdiga.

Veterinärerna rekommenderar för hudproblem
Nutrolin Skin & Coat® oljans historia började i Finland år 2007. Veterinärer har under åren lagt märke till att oljeblandningen är ett utmärkt stöd vid vård av atopi och olika hud- och klosjukdomar hos hundar. I dag är Nutrolin Skin & Coat® det mest sålda fettsyretillskottet hos de finska veterinärklinikerna och apoteken.

Videor

 1. 5 out of 5

  Gjort underverk med min hanes torra och spruckna trampdynor, samt att han fått bättre kvalitet på sina sköra klor, vilket gjort kloklippningen mkt trevligare för oss båda!

 2. 5 out of 5

  Glimmas trampdynor var som torra kottar trots olika oljor. Efter ca 2 mån med skin & coat så är trampdynorna mjuka och smidiga. Underbart!

 3. 5 out of 5

  Har fått så mjuka fina trampdynor på mina hundar sen jag började med Nutrolin Skin & Coat. Supernöjd!

 4. 5 out of 5

  Ger denna 5 av 5 stjärnor.
  Hundarna älskar smaken!
  De är blanka och fina i pälsen, tovar inte så mycket.
  Skinnet på de nakna är i perfekt kondition. Tidigare va de torra men inte längre.
  Trampdynorna är helt perfekta.

 5. 5 out of 5

  Mina hundar älskar smaken, de äter bättre och har fått finare trampdynor! Toppbetyg på detta!

 6. 5 out of 5

  Helt fantastisk produkt! Min hund har haft klåda och mjällig och torr päls med spruckna trampdynor och mycket svamp mellan tassarna.

  Sedan vi började med nutrolin skin så har problemen avtagit. Han är även fin i pälsen. Vi har testat allt från osaltat smör, massa tillskott, vetegroddsolja utan framgång.

Ge ett betyg