Hoppryttare Janina Kvarnström
Janina Kvarnström har klarat sig utmärkt på stortävlingar med sina hopphästar. Bakom hennes framgång står hård träning, ihärdighet och framför allt välmående och friska hästar. För att ta hand om hästarnas välmående litar Janina på Nutrolin® HORSE-kosttillskotten.
 
Hyper Panda är en av Janinas bästa tävlingshästar. “Vi ger Nutrolin® HORSE Sport -oljan till Panda genom hela tävlings- och träningssäsongen. Panda har alltid varit lite stel och har även haft milda hudproblem. Då Panda får av Sport regelbundet har hela hennes sätt att röra sig blivit mer elastiskt och hoppen har förbättrats avsevärt då bakbenen blivit mer rörliga. Även Pandas magproblem har försvunnit, och likaså hennes konstiga knölar i huden. Sport-oljan har hållit Panda frisk och välmående genom hela tävlingssäsongen och hjälpt oss nå bra resultat” berättar Janina.
Hoppryttaren Janina Kvarnström väljer Nutrolin Horse™-produkterna till sina hästar

Även Janinas häst Volovent du Veret “Pulla” får av Nutrolin® HORSE-produkterna. “Pulla får regelbundet av Nutrolin® HORSE Skin & Coat-oljan. Pulla är en känslig häst som lätt får skavsår av bland annat tränslet och av skänklarna. Vi har till och med varit tvungna att använda skydd vid sidorna då vi rider Pulla. Med hjälp av regelbunden användning av Skin & Coat har dessa problem försvunnit. Hästens hud är starkare och sidorna behöver inte extra skydd. I dagsläge har Pulla fått gå över på Sport och känns mjuk och rör sig fint” summerar Janina.

1,229.00kr