Powered by Nutrolin

Anna Lintzén

Anna arbetar som hundpsykolog och med omplacering av omhändertagna hundar. Med de egna hundarna är det agility, drag och friluftsliv som gäller.

Anna & hundarna på Instagram: @vildhundarna

Jag heter Anna Lintzén, jag är hundpsykolog och arbetar med placering och problemutredning åt föreningen Hundar Utan Hem. Min hundfamilj består av tre bordercollies – Lumi, Nomi och Lilo. Vi tränar och tävlar i agility och drag. Vintertid på skidor vilket passar oss bra då vi bor i norra Sverige och har en fin vintersäsong, och på sommaren canicross (linlöpning).

Eftersom både hundarna och jag trivs med att vara aktiva utomhus så spenderar vi mycket tid tillsammans på vandringar, löpturer eller på skidor i skog och fjäll.

Varför Nutrolin®?

Jag började med Nutrolin® efter att ha fått tips om att det skulle kunna hjälpa min omplacering, en rescuedog från Irland med torra spruckna trampdynor. Resultaten var över förväntan. Förutom att trampdynorna snabbt blev mjuka och fina märkte jag även en stor förbättring i hud och päls. Från att ha varit matt och mjällig blev hon efter bara några veckor mjuk och glänsande.

Eftersom Nutrolin® SKIN & COAT-oljan gav en så tydlig positiv effekt fortsatte jag med Nutrolin® och började ge det dagligen till alla mina hundar. Jag tror absolut att Nutrolin® också ger mina aktiva hundar bättre förutsättningar att klara fysiska påfrestningar och fortsätta att vara aktiva en lång tid framåt.

Annas Nutrolin®-favorit:

Anna Lintzén