Powered by Nutrolin

Familjen Ellingsson Frölén

En hel familj som brinner för hundliv – speciellt för drag och jakt.

Följ gänget på Instagram: @ellingssonfrolen & @kajsaochhundarna

Pappa Fredrik, mamma Lisa, Tora 21 år och Kajsa 19 år. Våra hundar heter Lupo, Odin, Arne, Doris, Åke och Hilda. 

Vi är aktiva i många olika sporter/ aktiviteter. Hela familjen delar intresset med att vara ute med hundarna.

Tora och Kajsa tävlar med hundarna på skidor och cykel. Båda har vunnit SM-medaljer i alla valörer under de senaste åren. 

Tora arbetar just nu i Hemavan så det blir mycket skidåkning, toppturer och underbar fjällmiljö. Åke, den engelska settern är Toras hund, han hänger med henne på allt, i ryggsäck ibland då han bara är 5månader. 

Kajsa bor och jobbar i Umeå, hon tränar alla hundar, men tävlar mest med Hilda. De är som bästa kompisar och tillbringar mycket tid tillsammans på träning och tävling. Hilda ska snart bli mamma och en valp kommer bo kvar. 

Fredriks stora intresse är jakt, han jagar och går jaktprov med våra 3 vorsthrar. Fredrik kör också drag, men tillbringar helst tiden i skog och på fjäll. Nu är det den yngsta hunden Arne som får mest tid. 

Jag heter Lisa och är den som håller i det mesta kring tävlingar och träningar. Jag håller mig även uppdaterad på utrustning, hundmat, kosttillskott och andra produkter till hundarna. Vi är väldigt måna om våra hundar, de är familjemedlemmar. 

Hur hittade vi Nutrolin och varför använder vi oljorna?

Arne var röd och irriterad mellan trampdynorna för ett år sedan och det var så jag upptäckte Nutrolins oljor. Jag blev positivt överraskad hur snabbt irritationen gick bort och dessutom blev trampdynorna mjuka och fina. Jag bestämde mig då för att ge Nutrolin® SKIN & COAT-oljan till alla hundar, och även prova Nutrolin® SPORT. Vi märker stor förbättring på trampdynorna på alla hundar och de har bättre återhämtning efter träning.

Nu när Hilda ska bli mamma kommer vi även använda Nutrolin® PUPPY & MOM till henne. Vi vill att att hon ska kunna ge sina valpar de bästa förutsättningarna för en bra start i livet.


/Lisa och Familjen

Familjens Nutrolin®-favoriter: