KARIN FISCHER KRISTIANSSON

Karin är ett bekant ansikte inom Sveriges lydnadstopp. Tillsammans med sina hundar har hon tävlat på SM många gånger och även tävlat för det svenska landslaget på både VM och NM ett flertal gånger.

Jag heter Karin Fischer Kristiansson och har hållit på med tävlingslydnad i ca 20 år. Vid sidan om lydnaden vallar jag lite till husbehov med mina bordercollies, främst då får men nu på senare tid även nöt.

Under de senaste 10 åren har jag varit ut och in i lydnadslandslaget med två olika hundar. Tidigare med Vallhunden Qlura, som nu är i hundhimlen, och nu med Vallhunden Chapman ”Chap”, 8 år gammal. Chap har varit med på flera SM, NM och VM, och har bland annat 2 lagguld från VM.

Varför Nutrolin®?

Chap kör hårt med sin kropp och han är inte så rädd om sig. Han är väldigt explosiv, accelererar fort och stannar snabbt så jag kände tidigt att jag behövde hjälp med att hålla hans kropp i form och provade Nutrolins produkter.

Chap håller sig väldigt blank och fin i pälsen, trampdynorna håller förvånansvärt fint trots hårt slitage med snabba stopp på inomhusmattor med hjälp av Nutrolin® SKIN & COAT. På grund av explosiviteten ville jag att han skulle få hjälp med återhämtning av musklerna, vilket han har fått suverän hjälp med via Nutrolin® SPORT. Nutrolin® har även en ny produkt som heter GUT & FLORA som hjälper Chap att hålla ordning på sin mage. En grabb som han som lever livet med hög intensitet och ibland lite stress, är den guld värd! Han har ju inte alltid haft tid att äta men nu är han hungrig vid varje måltid, jag märker ingen magkatarr och pälsen är ännu blankare nu!

Hemma bor nu även The Look Do it Mac, född i mars -23, son till Chap. Självklart har han fått Nutrolin® PUPPY & MOM under hela sitt första år för bästa hjälp med att hans hjärna, ögon och luktsinne ska utvecklas så optimalt som möjligt.

Karins Nutrolin®-favoriter:

229.00kr599.00kr
269.00kr699.00kr
199.00kr699.00kr