KARIN FISCHER KRISTIANSSON

Karin är ett bekant ansikte inom Sveriges lydnadstopp. Tillsammans med sina hundar har hon tävlat på SM många gånger och även tävlat för det svenska landslaget på både VM och NM ett flertal gånger.

Jag heter Karin Fischer Kristiansson och har hållit på med tävlingslydnad i ca 20 år. Vid sidan om lydnaden vallar jag lite till husbehov med mina bordercollies, främst då får men nu på senare tid även nöt.

Under de senaste 10 åren har jag varit ut och in i lydnadslandslaget med två olika hundar. Tidigare med Vallhunden Qlura, som nu är pensionär, 14,5 år gammal och nu med Vallhunden Chapman ”Chap”, 7 år gammal.

Qlura var med på 8 SM, kvalade till final varje gång, en femte plats och två fjärdeplatser blev det. Hon var med på 2 VM och 2 NM, uttagen till fler men som vi av olika skäl inte kunde delta i. Chap har varit med på flera SM, NM och VM, och har bland annat 2 lagguld från VM.

Varför Nutrolin®?

Chap kör hårt med sin kropp och han är inte så rädd om sig. Han är väldigt explosiv, accelererar fort och stannar snabbt så jag kände tidigt att jag behövde hjälp med att hålla hans kropp i form och provade Nutrolins produkter. Han håller sig väldigt blank och fin i pälsen, trampdynorna håller förvånansvärt fint trots hårt slitage med snabba stopp på inomhusmattor med hjälp av Nutrolin® SKIN & COAT. På grund av explosiviteten ville jag att han skulle få hjälp med återhämtningen, vilket han har fått bra hjälp med via Nutrolin® SPORT.

Pensionären Qlura får god hjälp att hålla kroppen i schack med Nutrolin® SENIOR.

Karins Nutrolin®-favoriter