MOLLY KARLBERG

Mollys stora intresse är tävlingslydnad. Tillsammans med sin hund Rakoo har hon vunnit SM i lydnad, och tävlat med det svenska landslaget på både NM och VM.

Jag heter Molly Karlberg och brinner för och älskar tävlingslydnad.

Min working kelpie Rakoo kom till mig som 1,5 år och är en omplaceringshund. Tillsammans vann vi 2022 SM i lydnad och har representerat landslaget i VM och NM och vunnit och placerat oss på rankingtävlingar. Rakoo är den enda working kelpien i världen på den här nivån just nu. Han är hunden med stort H. Allt man presenterar för honom löser han. Utöver lydnaden är han även en riktigt duktig spårhund och är uppflyttad till högre spår.

Min unga border collie Storm känns lovande och han stormar bokstavligen fram. Med pappa Chapman som är Karin Fisher Kristianssons hund är det lätt att förstå vad jag fått i kopplet. I familjen bor även chihuahuan Bosse som hänger med på alla våra äventyr med familjen och gör toppturer i fjällen eller långturer i skogen utan problem. Han är ett riktigt lyckopiller.

Varför Nutrolin®?

Min Rakoo hade över tid problem med tassar, päls och mage. Jag började för några år sedan använda Nutrolin® SKIN & COAT, på 6-7 veckor såg jag ett direkt resultat. Inte längre röd mellan tårna och sprickorna i trampdynorna började läka ur och pälsen glansig igen.

Alla mina hundar får Nutrolin® SKIN & COAT och de är alla tre välmående med vacker päls och fina mjuka trampdynor. Under tävlingssäsong boostas Rakoo och Storm extra med Nutrolin® SPORT. Rakoo och Storm jobbar hårt i både lydnad och när jag fystränar med cykling/drag. Nutrolins produkter hjälper dem hålla sig i toppform!

Mollys Nutrolin®-favoriter