Powered by Nutrolin

Yohanna Andersson

Yohanna rider in, utbildar och tävlar hästar inom dressyr, hoppning och fälttävlan. Tillsammans med sin häst Checkmate ”Nasse” har hon unghäst-VM som mål 2024/2025.

Mitt namn är Yohanna Andersson och hästar har varit mitt liv sedan barnsben. Jag är bosatt i Surahammar, Västmanland och är 27 år gammal. Jag har alltid brunnit för utveckling, speciellt inom hästvärlden. Jag är väldigt målmedveten i allt arbete jag gör med hästarna. Mina största intressen är unghästar, att hjälpa andra att utvecklas och att hitta förståelse för varje individ jag träffar.

Jag tävlar dressyr, hoppning och fälttävlan, men är mest inriktad på det sistnämnda. Tävlade upp till SM på ponny med vinst, och min plan är att fortsätta rikta mig mot toppen. Jag jobbar i övrigt med unghästar och att vidareutbilda andras hästar.

Yohanna Andersson & Checkmate

Checkmate ”Nasse”

Checkmate ”Nasse” är min femåriga häst som flyttade hem till mig i augusti 2021. Han har sedan dess utbildats utav mig, och vi har redan hunnit med en del. Nasse är en otroligt personlig kille som älskar uppmärksamhet och att få jobba. Väldigt go och har grymt psyke! 2022 deltog vi i ridhästtestet för fyraåringar där han fick diplom för sina gångarter.

Vi deltog i Breeders fälttävlan 2022 där Nasse blev högst bedömd i gångarter, hoppning och fick fina poäng i terrängen som räckte till en tredje plats. Tanken är att Nasse ska bli min framtida fälttävlanshäst, och vi har unghäst-VM som mål 2024/2025. Våra delmål för 2023 är att fortsätta utvecklas upp i klasserna, kvala och delta i Breeders samt Falsterbo för 5-åringar.

Yohanna Andersson & Checkmate

Nasse & Nutrolin®

Nasse är läcker att se på med sina fyra vita strumpor och stora bläs, men det ljusa pigmentet har sina nackdelar. Nasse är väldigt känslig året om i sin päls – för fukt, sol och skav. Trots mycket noggrant jobb, då hästarnas välbefinnande är mycket viktigt för mig, så har det varit blandade resultat.

Till slut kom jag in på Nutrolin®-serien, och faktan som fanns kring produkten Nutrolin® HORSE Skin & Coat gjorde mig väldigt intresserad. Redan efter en kort användning av näringsoljan börjar jag se skillnad på Nasse, och jag tror skarpt på produkten. Då jag vill ge min häst de bästa förutsättningarna för att nå toppen behöver vi börja inifrån. Nasse ska även börja få Nutrolin® HORSE Sport.

Yohannas Nutrolin®-favoriter:

Yohanna Andersson & Checkmate