Effektivt skydd för jakthundarnas trampdynor och klor

Nutrolin® SKIN & COAT skyddar jakthundarnas trampdynor och klor

Vi får glädjande ofta respons från nöjda Nutrolin®-användare som berättar hur produkterna hjälpt deras hundar. Vi läser varje historia noggrant och vi är tacksamma för all respons eftersom det gör oss glada att läsa om hur ägarna skriver om sina kära, fyrbenta vänner.

Finska Tiia Ketola som länge hållit på med jakthundar kontaktade oss i början av året. Tiia ville berätta för oss om hur tydlig skillnad hon kunde se på sina hundar då hon gjorde ett uppehåll från Nutrolin® SKIN & COAT-oljan.

Nutrolin® SKIN & COAT skyddar jakthundarnas trampdynor och klor

Tiias respons på Nutrolin® SKIN & COAT

Vi har tre norska älghundar – Pimu 7 år, Pippuri 4 år och Papu 1 år gammal. De har alla fått av Nutrolin®-produkterna ända sedan de varit små. Många har sagt till mig under åren att det är helt onödigt och att det inte ger någon effekt.

Våren 2020 anlände och så även corona. Oljan började vara slut och jag tänkte att jag inte ids åka in till stan för att köpa mer, och eftersom alla utställningar var inhiberade tänkte jag att vi får se hur pälsen och tassar förändras utan oljan. Efter pälsbytet fick inte hundarna denna gång en glänsande päls. Jag tänkte att det nog beror på luften och det nya underlaget i inhägnaden.

Så kom hösten och vi började träna och vi var mycket ute i skogen i svår terräng. Hundarnas tassar var inte längre lika mjuka och elastiska som alltid tidigare. De två äldre hundarnas klor började dessutom spricka och båda till och med tappade några klor. Detta är något som aldrig tidigare skett. Alltid tidigare har vi även rört oss i svår terräng, i även tuffare än då på hösten, och aldrig har det varit problem med hundarnas tassar. Jag kan inte komma att tänka på något annat än att jag slutade ge av oljan.

Nutrolin® SKIN & COAT skyddar jakthundarnas trampdynor och klor

Nu har hundarna igen fått Nutrolin® SKIN & COAT-olja varje dag i en dryg månad och skillnaden kan ses såväl i pälsen som tassarna. Vi kommer inte att vara utan oljan i framtiden!

Nutrolin® SKIN & COAT skyddar jakthundarnas trampdynor och klor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.