Julhälsning från Skånsta Ryttare

Julhälsning från Skånsta Ryttare

På den lite småmurriga dag som utgjorde fjärde advent passade vi på att värma lite glögg och genomföra årets julfotografering till Nutrolin®-bloggen. Det är inte ett helt enkelt projekt att få glada två- och fyrbenta modeller att agera samstämmigt inför kameran med tomteluvor, glitter och Nutrolin®-mössor.

Den första att diskvalificeras från gruppfotot var lilla dobermannfröken Zara, hon hade studsfjädring i alla fyra benen och efter att hon fastnat på en (!) bild fick hon fortsätta att betrakta spektaklet från bilfönstret. Sedan tyckte även valacken Zäta att det var lite väl roligt och fick gå in i boxen igen. De tre kvarvarande fyrbenta fotomodellerna Gun, Clair och Bullen var desto coolare och uppförde sig oklanderligt, så till slut blev det några foton.

God jul & gott nytt år från Skånsta

Det här året har verkligen varit ett annorlunda år som till största delen präglats av corona-pandemin, och det är nog ingen av oss som gått helt opåverkad av det. Nu hoppas vi på verkningsfulla vacciner så att vi under nästa år kan umgås som vanligt och ses på tävlingar, ridläger, kurser och andra aktiviteter.

Med dessa rader och några bilder vill vi alla från ”Skånsta-filialen” på Hagabergs Gård önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Katja och Gun för Skånsta Ryttare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.