Hästen Gun har galopperat vidare

Hästen Gun har galopperat vidare

Gun diagnostiserades med cancer under vintern. Det var frågan om en elakartad tumör och prognosen var inte bra. Gun fick njuta av livet under vintern och våren, men då tumören började växa rätt så snabbt var det dags att ta farväl av det fina stoet. Gun har nu fått galoppera vidare.

Hästen Gun galopperar

Vi på Nutrolin® har fått följa med Guns bravader under flera år och detta är något vi verkligen kommer att sakna. Vi vill skicka vårt varmaste deltagande till Guns närmaste och även tacka för det otroligt fina samarbetet vi haft.

Läs fler inlägg om Gun:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.