Slitstarka trampdynor för familjens aktiva drag- och jakthundar

Slitstarka trampdynor till familjens aktiva drag- och jakthundar

Familjen Ellingsson Frölén är väldigt aktiva tillsammans med sina hundar. Förutom att familjen älskar att vara ute i skog, fjäll och mark, så tävlar de inom drag på hög nivå, och hundarna används dessutom i jakt. För att hundarnas tassar ska klara av långa, tuffa dagar på varierande underlag och i omväxlande väder får de Nutrolin® SKIN & COAT.

Slitstarka trampdynor till familjens aktiva drag- och jakthundar

Slitstarka trampdynor

”Trampdynorna och huden mellan blir väldigt utsatt året om av både värme och kyla, men även de olika underlag som hunden rör sig på.” förklarar mamma Lisa och forsätter ”Våra hundar har använt Nutrolin® SKIN & COAT i några månader nu och jag ser redan resultat.
Jag var nyfiken att prova oljan för att hjälpa trampdynorna bli extra hållbara med att smörjas inifrån. Hundarna kan lätt få sprickor just där klon fäster, det gör såklart ont och hunden kan då inte prestera på topp.”

”Eftersom trampdynornas hälsa blir extra viktigt på arbetande/ tävlingshundar så är vi otroligt noga att de ska vara mjuka och fina. Vi slipar och smörjer trampdynorna rätt ofta i vanliga fall men sen vi började med Nutrolin® SKIN & COAT så har de blivit betydligt mjukare och håller bättre.” summerar Lisa effekten av SKIN & COAT.

Slitstarka trampdynor till familjens aktiva drag- och jakthundar

Något för alla hundar

”I familjen finns sex hundar – tre jakthundar, två draghundar och en sällskapshund. Vi ger alla hundar Nutrolin® SKIN & COAT, men utöver det så får några Nutrolin® SPORT och vår pensionär får Nutrolin® SENIOR. Jag gillar att man kan ge olika produkter då det skiljer sig rätt mycket vad en äldre hund och en tävlingshund har för behov.
Nu tränar vi för fullt för draghunds SM som är om ett par månader, men vi tränar även jakthundarna inför vårens prov.
Jag rekommenderar verkligen Nutrolins produkter och är glad att jag börjat ge våra hundar det.” hälsar Lisa.

Följ familjen Ellingsson Fröléns aktiva hundliv på Instagram @ellingssonfrolen!

269.00kr699.00kr
269.00kr699.00kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.