Dressyrryttaren Maarit Raiskio –Nutrolin®-produkterna ger överlägset bäst nytta

Dressyrryttaren Maarit Raiskio –Nutrolin®-produkterna ger överlägset bäst nytta

Företagaren på Stall Nysvidja, dressyrryttaren Maarit Raiskio använder Nutrolin®-näringsoljorna som en del i utfodringen av både gårdens hästar och hundar. Fettsyretillskotten har gett många positiva effekter.

Stall Nysvidja ligger i Lojo, Finland och på stallet finns det plats för 21 hästar i träning. I dagsläge tränas 16 hästar på stallet. Ryttarna och hästarna som tränas är i olika åldrar och på olika nivåer. En del ekipage har ridning som hobby utan ambitioner att tävla medan andra ekipage tävlar på nationell nivå. På stallets gårdsplan springer även Maarits tre hundar av rasen grand danois.

– Jag har använt Nutrolin både till mina hundar och hästar. Till hundarna har jag gett Nutrolin® SKIN & COAT och till hästarna Nutrolin® HORSE Skin & Coat och Nutrolin® HORSE Sport. Sport-oljan är absolut våra hästars favorit, berättar Maarit.

Nutrolin® HORSE Sport ger snabbare återhämtning

Maarit Raiskio upplever att hennes hundar fått mer nytta av Nutrolin® SKIN & COAT än från de omega-3 fiskoljetillskotten hon tidigare gett av. Hästarna har i sin tur fått speciellt mycket hjälp av Nutrolin® HORSE Sport-oljan.

– Sport-oljan har gjort att hästarna återhämtar sig snabbare efter träning. Hästarnas massörer kände genast en skillnad efter att hästarna börjat få av oljan. Massörerna lade märke till att hästarna återhämtade sig betydligt snabbare och att hästarnas muskler var mjukare, berättar Maarit.

– Sport-oljan överträffade mina förväntningar. Då jag beställde den för första gången fick jag information om att oljan innehåller rikligt med E-vitamin och att den gör återhämtningen snabbare. Dessa löften uppfylldes verkligen, ler Maarit.

Högklassiga produkter och snabba leveranser

På stallet har det även använts andra fettsyreprodukter, men Nutrolin®-produkterna har enligt Maarit varit överlägsna så väl i form av effekt och kvalitet. Samarbetet med Nutrolin® har fungerat bra och leveranserna har varit snabba. Maarit har själv fått träffa Nutrolins representanter och deltagit på deras föreläsningar.

– Jag rekommenderar Nutrolin® till hundar samt både till hobby- och sporthästar. Produkterna är verkligen bra, konstaterar Maarit.

– Då jag träffat Nutrolins representanter känns det som att vi alla är som en stor Nutrolin®-familj, beskriver Maarit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.