Funktionella oljor håller våra aktiva hundar i form!

Funktionella oljor håller våra aktiva hundar i form!

Jag har använt Nutrolins olika oljor för olika hundar och vid olika skeden i livet. Nutrolin® SKIN & COAT är den mest använda produkten hos oss då den förutom att tillförse hundarna med nyttigheter också hjälper till att hålla deras hud och päls i schack.

Funktionella oljor håller våra aktiva hundar i form!

Hjälp mot hud- och pälsproblem

Min blandrastik Zoë har återkommande problem med fukteksem under vinterhalvåret, och då hon mer än gärna skulle bo i ett dike så får hon lätt besvär. Det vinnande konceptet för oss är att hålla pälsen mellan trampdynorna kortklippt i kombination med att ge Nutrolin® SKIN & COAT. När oljan uteblivit under hösten har problemen eskalerat rejält – vilket är tillräckligt bevis för mig att den gör nytta!

Jag upplever också att Zoë bibehåller bättre glans och textur i pälsen när hon får oljan, trots kastrering som gett henne mycket och tät päls. Under sommarhalvåret hålls hon kortklippt och pälsen känns då underbart sammetslen! Min unga border collie hane har lite problem med torr hud och spricker lätt på trampdynor och får eksem i örat, med hjälp av olja håller vi även detta i schack under vinterns kalla period.

Nutrolin® som stöd i det aktiva livet

Förutom att kunna njuta smärtfritt av äventyr i skog och mark så lever mina hundar ett aktiv tränings- och tävlingsliv. Vi håller på med allt från spår och nosarbete till vallning. Störst fokus ligger på agilityn där Zoë tävlar på högsta nivå och vi tillsammans kvalat in till SM 2022 i Piteå. En stor del av resan dit handlar om att bygga en stark och hållbar fysik, även här kommer Nutrolin® till hands! Inför och under tävlingssäsongen är Nutrolin® SPORT alltid ett självklart val för oss för att stärka upp vid hög belastning. Att kunna motverka inflammation och oxidativ stress i kroppen är en viktig del för en aktiv tävlingshund.
Min unghund har fått Nutrolin® PUPPY & MOM under sitt första levnadsår vilket känts som en viktig och självklar del i hans kostsammansättning för att gynna en god tillväxt och tillgodose alla hans behov.
Som hundägare och hundtränare vill man såklart alltid sina fyrbenta det allra bästa. Därför känns det extra bra att kunna ge tillskott som har en vetenskaplig grund bakom sig och som är genomtänkta för individers olika behov. Att produkterna verkar smakrika och uppskattas av hundarna är också ett stort plus!

– Kicki Brattberg / AgiliZo

Funktionella oljor håller våra aktiva hundar i form!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.