Gustaf Elgh & Pixi ska tävla agility på Crufts

Gustaf Elgh & Pixi ska tävla agility på Crufts

Foto: Martin Rimby

Gustaf Elgh och border collien Pixi förbereder sig som bäst inför Crufts stora agilitytävlingar. Nutrolin® är med på resan, och nu har även du chansen att hänga med på äventyret. Vi ger ordet till Gustaf.

Mitt namn är Gustaf Elgh och jag bor i södra Sverige tillsammans med min fru Jennifer och våra två barn. Tillsammans har vi just nu fyra hundar, en dvärgpudel och tre border collies. Jag tränar och tävlar framgångsrikt i agility. 

Gustaf Elgh & Pixi ska tävla agility på Crufts

Resan mot Crufts

2021 var jag med på mina första mästerskap ihop med min border collie Pixi. Vi lyckades med ett individuellt silver på SM och ett lagguld på NM. Den kanske största händelsen under 2021 var ändå att vi vann den svenska landslagsuttagningen och fick därmed möjligheten att representera Sverige på Crufts i England.
 
Crufts är världens största evenemang för hundar, och jag har alltså fått en biljett till den internationella agilityklassen där ett ekipage från femton olika länder deltar. Det känns otroligt spännande, och det blir första gången jag tävlar utanför Norden.
Gustaf Elgh & Pixi ska tävla agility på Crufts

Drömmar inför framtiden

I framtiden drömmer jag om att jag och mina hundar får fortsätta vara friska och kan träna och tävla på den nivån vi gör nu. Jag drömmer självklart om att stå högst upp på pallen på stora mästerskap som VM, men framförallt vill jag kunna fortsätta göra det jag och mina hundar älskar att göra, nämligen njuta av agility och vardagsliv ihop på heltid.

För mig är Nutrolin® ett självklart val att ge mina hundar. Vi har hundar i olika åldrar och oljorna följer hela hundens liv. Pixi äter under tävlingssäsong Nutrolin® SPORT för att ha alla möjligheter till att orka prestera på topp.

Gustaf Elgh & Pixi ska tävla agility på Crufts

Foto: Martin Rimby

Följ Gustafs & Pixis resa till Crufts!

Vi är otroligt stolta och tacksamma att vara en del av Nutrolin®. Vi ser fram emot att bjuda på våra förberedelser inför Crufts, behind the scenes på tävlingen och efter tävlingen. Häng med på vårt största äventyr någonsin, 10-13/3 på Instagram!


Följ Gustaf & Pixi på Instagram på @gustafelgh!

Du kan även att följa deras resa till och under Crufts hos oss på @nutrolinlife. Vi delar med oss av både förberedelser inför tävlingarna och även inslag direkt från tävlingarna. Börja alltså följa oss direkt för att inte missa något!

Gustaf Elgh & Pixi ska tävla agility på Crufts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.