Den smidiga Nutrolin® HIP & JOINT-pastan tar över

Labrador äter ur en matskål. Nutrolin® HIP & JOINT-tuben står bredvid skålen.

Nutrolin® HIP & JOINT i förpackningen med olja + tabletter utgår ur vårt sortiment. Produkten finns kvar att beställa så långt lagret räcker, men vi går inom kort helt över till den smidiga HIP & JOINT-pastan.

Nutrolin® HIP & JOINT är guldmedaljören bland ledtillskott

Den nya, innovativa Nutrolin® HIP & JOINT-pastan har tagit produkten till en ny nivå genom en allt smidigare dosering. Kundresponsen visar tydligt att den nya pastan är överlägset mer smidig att använda i jämförelse med oljan + tabletterna.

Samma, effektiva produkt

Den nya pastaversionen är samma produkt som tidigare, men i ett nytt format. Den enda lilla skillnaden är en liten mängd MSM tillsammans med C-vitamin som pastan inte innehåller. Det finns inte lika starkt bevis för effekten av MSM som det finns för omega-3-fettsyror, glukosamin, kondroitin och krillens fosfolipider.

Mängden verksamma ämnen (omega-3, glukosamin, kondroitin, E-vitamin) per dagsdos är samma i de två produktvarianterna. Effekten är densamma.

Höga halter verksamma ämnen

Nutrolin® HIP & JOINT-pastan ger en hund på 20 kg varje dag:

  • 1400 mg omega-3 EPA, ETA, DPA och DHA
  • 600 mg glukosamin
  • 400 mg kondroitinsulfat
  • 50 mg naturlig E-vitamin
NYHET
609.00kr1,218.00kr

Vetenskap bakom produkterna:

Bakom Nutrolin®-produkterna står finländska Olini Ab. Fettsyreforskaren Mikko Griinari, docent i husdjursnäring vid Helsingfors universitet, ansvarar för Nutrolin®-seriens produktutveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.