Powered by Nutrolin

Li Hedenström

Lis stora intresse är mentalitet och driftstarka hundar som älskar att arbeta. Hon har tävlat i de högsta klasserna i sök och skydd med olika hundar.

Li & hundarna på Instagram: @li.workingdogs

Jag heter Li Hedenström och har tränat bruks och skydd i mer än 10 år. Min schäfer Lillis tävlade elitklass sök och skydd, tyvärr fick han en skada före han fyllde fem år och fick förtidspensioneras. Han fyller 10 år 2023 och är fortfarande pigg och glad. Lillis är en mycket samarbetsvillig schäfer som älskar att arbeta. Han har ett stort föremålsintresse vilket har gjort all träning väldigt lekfull, enkel och rolig.

Min holländska herdehund Baltos fyller fem år 2023. Han har startat elitklass sök med certpoäng och är uppflyttad till elitklass skydd. Han är en mycket stark och högtempererad hane med ett otroligt driv. Fick han bestämma skulle han aldrig sluta arbeta. Baltos är L-testad och godkänd att bli patrullhund inom polisen. Han är även tränad mot IGP där han glänser i framför allt spårarbetet. I skyddet är han nästan för kraftfull, jag skulle önska att han kunde ta det lite lugnare. Baltos är en klurig hund som har svårt för att koncentrera sig i lydnaden, han har också ett stort kontrollbehov som gör honom knepig i tävlingssituationer. På grund av det bor han just nu hos en annan förare som inte har samma tävlingsambition som jag har.

Under våren 2023 flyttar schäfervalpen Imre hem till mig. Han ska bli min nya träningskompis i IGP.

Då mina sporter kräver väldigt mycket både fysiskt och mentalt av hundarna lägger jag stor vikt vid att fysträna. Vi kör drag, cykel, skritt i rå terräng, långa skogspromenader med mera i ur och skur. Hundarna är det viktigaste i min vardag och jag lägger mycket stor vikt vid att ha en god vardagslydnad. Uppfostrade hundar får mer frihet och är lyckligare hundar, enligt mig.

Varför Nutrolin®?

Lillis hudproblem vilket visade sig runt ett års ålder. Han fällde mer än vad han borde, kliade sig stundtals intensivt, fick röda tassar och återkommande öroninflammationer. Lillis var två år när jag för första gången kom i kontakt med Nutrolin® SKIN & COAT. Redan efter några veckor märkte jag stor skillnad! Han kliade sig mindre, mjällen avtog samt att tassar, öron och hud hölls fria från svampinfektioner. Min mamma påtalar ofta hur gott Lillis luktar i pälsen nu när han äter Nutrolin® SKIN & COAT. Sedan några år tillbaka får han även Nutrolin® SENIOR och jag tycker att han har blivit gladare och studsigare i kroppen sedan vi började med tillskottet.

Baltos som tränades väldigt hårt fick tillskottet Nutrolin® SPORT och jag märkte en stor skillnad på framför allt återhämtningsförmågan efter jag började att ge honom oljan. Både hundarna älskar verkligen Nutrolin, matskålarna slickas länge och väl vid varje måltid.

Jag är väldigt stolt över mitt samarbete med Nutrolin®. Då jag arbetar inom veterinärmedicinbranschen känns det viktigt att ge ett tillskott som faktiskt har evidensbaserad effekt.

Lis Nutrolin®-favoriter:

Powered by Nutrolin: Li Hedenström