Powered by Nutrolin

Li Hedenström

Lis stora intresse är mentalitet och driftstarka hundar som älskar att arbeta. Hon har tävlat i de högsta klasserna i sök och skydd med olika hundar.

Li & hundarna på Instagram: @li.workingdogs

Jag heter Li Hedenström och har tränat bruks och skydd i närmare 15 år. Min schäfer Lillis tävlade elitklass sök och skydd, tyvärr fick han en skada före han fyllde fem år och fick förtidspensioneras. Han är nu inne på sitt elfte år, och är fortfarande pigg och glad. Lillis är en mycket samarbetsvillig schäfer som älskar att arbeta. Han har ett stort föremålsintresse vilket har gjort all träning väldigt lekfull, enkel och rolig

Hemma hos mig bor också Kaldogårdens Imre (schäferhane) som ska bli min nästa tävlingshund. Han är född i början av 2023 och utbildas till IGP-hund. Imre är en helt fantastisk liten schäferhane som verkligen tagit mig med storm. Han är atletisk och driftstark med stor koncentrationsförmåga och en arbetslust som aldrig tar slut. Vi passar väldigt bra ihop och jag ser fram emot mot vår framtida tävlingskarriär. Just nu njuter vi av att bygga ett starkt och hållbart team.

Tidigare bodde också den holländska herdehunden Brindle Baltos hemma hos mig, han tävlades i sök och skydd. Baltos är en lite klurig hund vilket gjorde honom knepig i tävlingssituationer. På grund av det omplacerades han till en annan förare vid ca 5 års ålder, där trivs han som fisken i vattnet, och de mår toppen tillsammans.

Då mina sporter kräver väldigt mycket både fysiskt och mentalt av hundarna lägger jag stor vikt vid att fysträna. Vi kör drag, cykel, skritt i rå terräng, långa skogspromenader med mera i ur och skur. Hundarna är det viktigaste i min vardag, och jag lägger mycket stor vikt vid att ha en god vardagslydnad. Uppfostrade hundar får mer frihet och är lyckligare hundar, enligt mig.

Varför Nutrolin®?

Lillis hudproblem visade sig runt ett års ålder. Han fällde mer än vad han borde, kliade sig stundtals intensivt, fick röda tassar och återkommande öroninflammationer. Lillis var två år när jag för första gången kom i kontakt med Nutrolin® SKIN & COAT. Redan efter några veckor märkte jag stor skillnad! Han kliade sig mindre, mjällen avtog samt att tassar, öron och hud hölls fria från svampinfektioner. Min mamma påtalar ofta hur gott Lillis luktar i pälsen nu när han äter Nutrolin® SKIN & COAT.

Sedan några år tillbaka får Lillis även Nutrolin® SENIOR, och jag tycker att han har blivit gladare och studsigare i kroppen sedan vi började med tillskottet.

Imre har fått Nutrolin® PUPPY & MOM sedan han kom hem till mig som liten valp. Hans päls och tassar är helt fantastiska. Vi får titt som tätt beröm för den glansiga pälsen och det välmående som Imre utstrålar.

Baltos som tränades väldigt hårt fick tillskottet Nutrolin® SPORT, och jag märkte en stor skillnad på framför allt återhämtningsförmågan efter jag började att ge honom oljan.

Alla mina hundar älskar verkligen Nutrolin®, matskålarna slickas länge och väl vid varje måltid.

Jag är väldigt stolt över mitt samarbete med Nutrolin®. Då jag arbetar inom veterinärmedicinbranschen känns det viktigt att ge ett tillskott som faktiskt har evidensbaserad effekt.

Lis Nutrolin®-favoriter:

Blogginlägg skrivna av Li:

Hunden Imre med leksak i munnen