Hurdant kosttillskott ska jag välja till min aktiva hund?

Hurdant kosttillskott ska jag välja till min aktiva hund?

Vi får ofta frågan ”Vilken produkt passar min aktiva hund bäst?”. Svaret kan vara Nutrolin® SPORT, HIP & JOINT eller SENIOR beroende på hundens specifika behov. Ibland finns det även behov att lägga till Nutrolin® SKIN & COAT. För att välja rätt Nutrolin®-produkt till din aktiva hund ska du fundera över hur aktiv din hund är och ifall din hund har andra specifika behov, förutom att den är en aktiv hund.

Nutrolin® SPORT till sport- och arbetshunden som jobbar hårt

Nutrolin® SPORT är rätt val för hunden som arbetar hårt eller tränas intensivt. Exempel på sådana hundar är jakthunden under jaktsäsongen samt de drag-, bruks- och agilityhundar som tränar tuffa pass flera gånger i veckan.

Nutrolin® SPORT är en unik kombination av fiskoljans omega-3-fettyror, krillolja (omega-3-fettsyror i form av fosfolipider samt naturens starkaste antioxidant, astaxantin), och naturlig E-vitamin. Denna samverkan av omega-3-fettsyror och antioxidanter skyddar hundens muskuloskeletala system (muskel-skelettsystem) under hård ansträngning och hjälper hunden att orka bättre från prestation till prestation.

Nutrolin® HIP & JOINT till sport- och arbetshunden som har ökad risk att få ledskador

Välj Nutrolin® HIP & JOINT istället för Nutrolin® SPORT ifall din aktiva hund har en ökad risk för att drabbas av problem med lederna. Ifall din hund exempelvis har grad C på höfterna eller har en tidigare skada som påverkar ledernas hälsa rekommenderar vi att du väljer HIP & JOINT istället för SPORT.

Nutrolin® HIP & JOINT innehåller rikligt av fiskoljans omega-3-fettsyror samt näringsämnen (glukosamin, kondroitinsulfat, MSM, krill, C-vitamin) för ledernas hälsa. Denna unika kombination dämpar inflammationer och stöder ledvävnadernas förnyelse.

Kosttillskott till agilityhunden

Nutrolin® SENIOR till den äldre sport- och arbetshunden, eller då hunden tränas lätt

Ifall du har en äldre sporthund som inte tränas lika hårt som tidigare väljer du Nutrolin® SENIOR till hunden. Du kan dessutom välja SENIOR istället för SPORT även till en hund som inte nått seniorålder (ca 8 år) ifall era träningspass inte är så tuffa, eller ifall din hund inte tränar mer än enstaka gånger i veckan. Även om SENIOR är optimerad för den äldre hunden ger produkten ett bra skydd också till yngre hundar som är aktiva, men som inte är så aktiva att det skulle vara aktuellt att välja SPORT.

Nutrolin® SENIOR innehåller fiskoljans omega-3-fettsyror, E-vitamin, D-vitamin och lecitin. Näringsoljan skyddar kroppen mot bl.a. inflammationsreaktioner och oxidativ stress.

Familjen Orenius Emanuelsson litar på Nutrolin®

Nutrolin® SKIN & COAT till sport- och arbetshunden som har problem med hud eller päls

Det räcker vanligtvis med att välja en Nutrolin®-produkt till hunden och då är den aktiva hundens val SPORT, HIP & JOINT eller SENIOR. Ibland kan det ändå finns behov av att dessutom ge Nutrolin® SKIN & COAT. Kombinera SKIN & COAT med SPORT, HIP & JOINT eller SENIOR ifall din hund har problem med hud, päls, trampdynor eller klor.

Nutrolin® SKIN & COAT innehåller rikligt av essentiella fettsyror som ger näring till huden och förbättrar hudens naturliga skyddslager. SKIN & COAT är en patenterad oljeblandning som hjälper mot torr hud, minskar hårfällning, motarbetar jästsvamp och mjäll samt helar spruckna klor och trampdynor.

269.00kr699.00kr
499.00kr999.00kr
269.00kr699.00kr
229.00kr599.00kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.