Jax led av kala fläckar bakom öronen och torra trampdynor

Hunden Jax fick hjälp mot kala fläckar bakom öronen och torra trampdynor

Hunden Jax har alltid haft kala fläckar bakom sina öron. Matte Isabella provade därför Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan till Jax. Som du kan se på bilden ovan så var förändringen stor. Isabella skriver: “Tack för er fantastiska SKIN & COAT-olja! Jax har aldrig haft hår bakom öronen vad jag än provat med. Efter ett par månader med SKIN & COAT så ser det såhär fint ut, helt otroligt! Utöver detta så har Jax även fått mycket mer hår på magen, glansigare/mjukare päls samt supermjuka trampdynor. Tidigare hade han väldigt torra tassar med sprickor, men inte idag. Så tack än en gång för en superprodukt!“

Nutrolin® SKIN & COAT hjälper mot hundens hud- och pälsproblem

Vi får ofta in respons på att Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan har gett synlig hjälp till hundar som lider av problem med huden, pälsen, klorna och/eller trampdynorna. SKIN & COAT ger bland annat effektiv hjälp mot torr hud och minskar pälsfällning samt motarbetar jästsvamp och mjäll. Näringsoljan stödjer även vården av atopi och andra hudinflammationer.

Varför ger Nutrolin® SKIN & COAT så bra effekt på hundens hud- och pälsproblem? Jo, för att SKIN & COAT är en unik, patenterad näringsolja som vi utvecklat specifikt för att upprätthålla hälsan av alla hundars hud, päls, klor och trampdynor. SKIN & COAT innehåller rikligt med linolsyra som är en essentiell omega-6-fettsyra för hudens och pälsens välmående. Produkten innehåller dessutom omega-6- och omega-3-seriernas fettsyror (GLA och SDA) som optimerar linolsyrans ämnesomsättning. SKIN & COATt innehåller även naturlig E-vitamin, men obs! ingen fiskolja.

Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

#nutrolinlife

BESTÄLL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ

10% rabatt

           Var bland de första som får veta om våra exklusiva produkter, nyheter och kampanjer.

Observera att koden är bunden till din e-postadress. Gör därför beställningen med samma e-postadress som du beställt koden på för att du ska kunna utnyttja rabatten. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.