Hunden Bogdan har grav artros i båda armbågarna

Hunden Bogdan har grav artros i båda armbågarna

Tillväxtstörningar är tyvärr rätt så vanliga hos hundar och störningarna kan ofta orsaka olika problem med lederna. Ett vanligt symptom på tillväxtstörningar är att hunden haltar på ett eller flera ben. Då hunden visar tecken på hälta ska en veterinär alltid kontaktas. Med hjälp av rätt diagnos är det sedan möjligt att ge hunden den vård som behövs.

Hunden Bogdan lider av grav artros

Då jämthunden Bogdan var runt sju månader gammal hade han haft hälta från och till. Bogdan diagnostiserades med grav artros i båda armbågarna. ”Framtiden såg då mörk ut för denna underbara hund. Men jag bestämde mig för att testa med kosttillskott och valet föll på Nutrolin® HIP & JOINT.” berättar Bogdans ägare Emil för oss.

”Med Nutrolin® HIP & JOINT och lite anpassad träning under våren och sommaren 2017 så kom hösten och det var dags för jaktsäsongen. Vi började lugnt men jag insåg snabbt att Bogdan klarade av att springa i skogen utan att bli det minsta halt. Nu har Bogdan jagat och dragit hundsläde hela hösten/vintern 2017-2018 utan några som helst problem. En hund som i princip var utdömd på förhand får nu leva det liv som det var tänkt och göra det som han älskar mest.” skriver Emil om Bogdan som idag är två år gammal.

Hunden Bogdan har grav artros i båda armbågarna

Nutrolin® HIP & JOINT ger synlig effekt vid vård av artros

Vi på Nutrolin® möter dagligen hundar med artros eller andra ledproblem eftersom vår produkt Nutrolin® HIP & JOINT fungerar så bra vid stödvård av artros. Artros är ett tillstånd i lederna som hela tiden framskrider ifall hunden inte får vård. Med hjälp av rätt vård kan artrosbildningen saktas av eller till och med stoppas.

Hunden med artros behöver kosttillskott

Då hunden diagnostiseras med artros rekommenderar veterinären vanligtvis fiskoljans omega-3-fettsyror och näringsämnen för lederna som stödvård. Få tillskott för ledernas hälsa innehåller alla de näringsämnen som en hund med ledproblem behöver.

Nutrolin® HIP & JOINT är en unik produkt som innehåller både fiskoljans omega-3-fettsyror och näringsämnen för lederna (glukosamin, kondroitin, MSM, krill och C-vitamin), samt naturlig E-vitamin. Varför? För att omega-3-fettsyror och ledskyddande näringsämnen förstärker varandras effekt. De dämpar inflammationer och stödjer ledvävnadernas förnyelse. Naturlig E-vitamin förstärker effekten genom att dämpa den oxidativa stress som inflammationerna orsakar. HIP & JOINT förser hunden med alla de näringsämnen som lederna behöver. Då du ger av HIP & JOINT behöver du därmed inte ge av andra ledtillskott till hunden.

Nytt liv för hundar med artros
Gå till Nutrolin® HIP & JOINT-produktsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.