Rolle led av klåda, mjäll och fettknölar i flera år

Hunden Rolle led av klåda, mjäll och fettknölar i flera år — idag är han frisk

”Min shih tzu-kille Rolle är 8 år gammal. När han var ca 1 år började hans besvär med mycket mjäll och enorm klåda och många fettknölar i huden. Han kliade sig säkert i snitt var tionde minut. Jag vaknade ofta på nätterna av att Rolle kliade sig så att han stampade i golvet etc.” Så här börjar matte Malin då hon skriver till oss om Rolles problem.

Malin berättar att hon gjort allt för att underlätta Rolles problem: ”Vi har genom åren provat allt som går. Vi har gjort allergiutredning hos veterinär (som inte visade något speciellt alls). Provat diverse olika foder för ”sensitiv skin”, spannmålsfritt foder, foder med laxolja, behandlat honom (och katten) för mjällkvalster, tvättat i svampschampo, använt olika balsamsprayer för irriterad hud/klåda, som bland annat kortisonspray, samt gett laxolja på maten. Inget har fungerat alls.”

Så en dag stöter Malin på Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan. ”Efter 1,5 månad med SKIN & COAT så har all mjäll försvunnit, alla fettknölar utom 2 är borta och Rolle kliar sig helt normalt nu. En mirakelkur helt enkelt!” konstaterar Malin.

Veterinärerna rekommenderar Nutrolin® SKIN & COAT vid hudproblem

Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljans historia började i Finland år 2007. Veterinärer har under åren lagt märke till att näringsoljan är ett utmärkt stöd vid vård av atopi och olika hud- och klosjukdomar hos hundar. I dag är SKIN & COAT det mest sålda fettsyretillskottet hos de finska veterinärklinikerna och apoteken.

Patenterad sammansättning

Nutrolin® SKIN & COAT är en unik, patenterad näringsolja till hundar. Den innehåller rikligt med linolsyra som är en essentiell omega-6-fettsyra för hudens och pälsens välmående. SKIN & COAT innehåller dessutom omega-6- och omega-3-seriernas fettsyror (GLA och SDA) som optimerar linolsyrans ämnesomsättning. Näringsoljan innehåller även naturlig E-vitamin, men ingen fiskolja. Vi har utvecklat denna näringsolja för att upprätthålla hälsan av alla hundars hud, päls, klor och trampdynor.

Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljans sammansättning är patenterad i flera europeiska länder och i USA. Sammansättningen och effekten grundar sig på vetenskaplig forskning. Vi har dessutom i praktiken kunnat se hur SKIN & COAT ger synliga resultat på hundar så som Rolle som lider av problem med huden eller pälsen.

Enkelt att komplettera hundens kost med Nutrolin® SKIN & COAT

Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan är ett effektivt och smakligt tillskott till hunden. De flesta hundar älskar smaken av oljan och slickar gärna i sig den tillsammans med sin mat. Den mer kräsna hunden äter ofta sin mat med bättre aptit då hunden får SKIN & COAT tillsammans med sin mat.

Nutrolin® SKIN & COAT ges en gång om dagen tillsammans med hundens mat. Doseringen sker enklast med hjälp av en vanlig tesked och därmed behöver du inget doseringsmått som blir kladdigt av oljan. Doseringen för exempelvis en hund på 30 kg är ca 2 teskedar om dagen.

Synliga resultat med rätt fettsyror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.