Hoppryttaren Janina Kvarnström väljer Nutrolin® HORSE-produkterna till sina hästar

Hoppryttaren Janina Kvarnström väljer Nutrolin Horse™-produkterna till sina hästar

Janina Kvarnström har klarat sig utmärkt på stortävlingar med sina hopphästar. Bakom hennes framgång står hård träning, ihärdighet och framför allt välmående och friska hästar. För att ta hand om hästarnas välmående har Janina litat på Nutrolin® HORSE-kosttillskotten redan i nästan två år.

Då Janina kontaktade oss med en förfrågan om samarbete kändes det som en bra idé. Både hon och vi har nämligen samma mål:  friska, nöjda och välmående hästar. Samarbetet hade dessutom en naturlig start då Janina sett positiv effekt av Nutrolin® HORSE-produkterna på sina hästar. Janina hade lagt märke till att produkterna förbättrade hennes hästars välmående rätt så snabbt efter att hon började ge av dem. Samtidigt förbättrades även hästarnas prestationsförmåga.

Hoppryttaren Janina Kvarnström väljer Nutrolin Horse™-produkterna till sina hästar

Hyper Pandas och Heather Novas muskler mår bra av Sport

Hyper Panda är en av Janinas bästa tävlingshästar. År 2017 var ett fint år för Janina och Panda då de bland annat kammade hem juniorguld i de Finska mästerskapen i hoppning.

”Vi ger Nutrolin® HORSE Sport-oljan till Panda genom hela tävlings- och träningssäsongen. Panda har alltid varit lite stel och har även haft milda hudproblem. Då Panda får av Sport regelbundet har hela hennes sätt att röra sig blivit mer elastiskt och hoppen har förbättrats avsevärt då bakbenen blivit mer rörliga. Även Pandas magproblem har försvunnit, och likaså hennes konstiga knölar i huden. Sport-oljan har hållit Panda frisk och välmående genom hela tävlingssäsongen och hjälpt oss nå bra resultat” berättar Janina.

Även Janinas tävlingshäst Heather Nova ”Hertta” får av Nutrolin® HORSE Sport. Hertta är född 2012 så hon tävlar i klasserna för unga hästar.

Hoppryttaren Janina Kvarnström väljer Nutrolin Horse™-produkterna till sina hästar

Volovent du Veretis hudproblem lättade

Även Janinas häst Volovent du Veret ”Pulla” får av Nutrolin Horse™-produkterna.

”Pulla får regelbundet av Nutrolin® HORSE Skin & Coat-oljan. Pulla är en känslig häst som lätt får skavsår av bland annat tränslet och av skänklarna. Vi har till och med varit tvungna att använda skydd vid sidorna då vi rider Pulla. Med hjälp av regelbunden användning av Skin & Coat har dessa problem försvunnit. Hästens hud är starkare och sidorna behöver inte extra skydd. I dagsläge har Pulla fått gå över på Nutrolin® HORSE Sport och känns mjuk och rör sig fint” summerar Janina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.