Starka trampdynor med Nutrolin® SKIN & COAT för allsidig träning

Starka trampdynor med Nutrolin® SKIN & COAT för allsidig träning

Tollaren Allie har som många andra hundar haft glanslös päls och sköra trampdynor under vissa perioder. Till vardags tränar Allie och jag bland annat lydnad, rallylydnad, balansbollsträning/fysträning, viltspår och jaktapportering. Dessutom joggar Allie en del tillsammans med husse.

En allsidig träning och god kost känns viktigt för att hålla henne sund och frisk i ett långsiktigt perspektiv. Alla vill vi väl att våra hundar ska få ett så långt och givande liv som möjligt! Våra främsta mål under 2019 är att hålla igång med den allsidiga träningen och fokusera lite extra på att öva in nya moment i lydnaden samt göra oss redo för start på Working test eller Tollingjaktprov under nästa år.

Hjälp mot problemen med trampdynorna

När träningen i bland annat lydnaden och jaktapporteringen blir intensivare har Allies trampdynor slitits till följd av tvära vändningar, tuff terräng och snabba stopp. Påfrestningarna är omöjliga att komma undan i dessa sporter som både jag och Allie tycker är så kul!

Trots foderbyten, produkter som verkat utifrån och andra oljor har problemen varit återkommande. Under våren 2019 började vi använda Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan. Redan efter en månad märktes tydliga resultat. Pälsen är tjockare än tidigare och har en härlig lyster. Trampdynorna som tidigare känts spröda och lätt fått sprickor känns starka och smidiga. Allie har blivit en hållbarare hund sedan vi började med Nutrolins tillskott. Vi rekommenderar Nutrolin® SKIN & COAT till våra vänner och ser fina resultat!

Texten är skriven av Rebecca Andersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.