Sommarlov för hästarna på Skånsta Ryttare

Sommarlov för hästarna på Skånsta Ryttare

Efter två intensiva veckor med ridläger, hopp- och dressyrkurser har hästarna på Skånsta fått ett välförtjänt sommarlov. Det var glada ryttare som gjorde sig klara för ritten till sommarbetet och även hästarna kände på sig att något speciellt väntade.

Dagen började med ösregn och friska vindar, men som på beställning upphörde regnet när vi red iväg. Ritten gick genom villakvarter, över gator och vägar, och upp- och nedför skogsstigar och hästarna uppförde sig oklanderligt. Då vi nådde beteshagarna tittade solen fram och det var lyckliga hästar som släpptes ut för några veckors total frihet.

Specialprogram för Gun, Torden och Albin

För Gun blir det dock inte något dygnet-runt-bete utan hon får spendera sommaren hemma tillsammans med Torden och Albin. De ska varva hagvistelse med sjukgymnastik och så behöver de komma in i stallet och vila och få sin Nutrolin®-olja. De mår alla tre bra och verkar glada och nöjda med arrangemanget. 

Med dessa rader önskar vi alla en riktigt fin fortsättning på sommaren, Katja och Gun på Skånsta Ryttare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.