En eller flera Nutrolin®-produkter till hunden?

Vi får ofta frågan om det går att ge flera Nutrolin®-produkter till hunden samtidigt. Svaret beror på vilka produkter det gäller. Här får du lära dig mer om att kombinera flera Nutrolin®-produkter utifrån hundens behov.

Vi får ofta frågan om det går att ge flera Nutrolin®-produkter till hunden samtidigt. Svaret beror på vilka produkter det gäller. Här får du lära dig mer om att kombinera flera Nutrolin®-produkter utifrån hundens behov.

Nutrolin® SKIN & COAT

Nutrolin® SKIN & COAT kan utmärkt kombineras med alla våra andra produkter till hunden. SKIN & COAT är den enda produkten i Nutrolin®-serien som ger effekt på hundens hud, päls, klor och trampdynor.

Läs mer & köp

Kombinera flera Nutrolin®-produkter

Då du ger av både Nutrolin® SKIN & COAT och av en annan Nutrolin®-produkt till hunden ska du ge av den ena på morgonen och av den andra på kvällen. SKIN & COAT innehåller nämligen endast vegetabiliska oljor medan alla våra andra produkter är fiskoljebaserade. För att hundens kropp ska kunna utnyttja de olika fettsyrorna som finns i vegetabiliska oljor och i fiskolja är det viktigt att hunden får av dessa vid olika tidpunkter på dagen.

PUPPY & MOM + SKIN & COAT

Har du en valp som inte än fyllt ett år? Har valpen även hud-eller pälsproblem så som exempelvis irriterad hud? Då rekommenderar vi både Nutrolin® PUPPY & MOM och SKIN & COAT.

Valpens val är alltid PUPPY & MOM eftersom näringsoljan stödjer valpens utveckling. En valp med hud- eller pälsproblem behöver ändå även en produkt som ger välmående hud och päls. Detta är något som SKIN & COAT gör.

SENIOR + SKIN & COAT

Har du en äldre hund, över ca 8 år gammal? Har hunden även hud-eller pälsproblem så som exempelvis risig päls? Då rekommenderar vi både Nutrolin® SENIOR och SKIN & COAT.

Den äldre hundens val är alltid SENIOR eftersom näringsoljan stödjer den äldre hundens leder, hjärna och hjärta. En seniorhund med hud- eller pälsproblem behöver ändå även en produkt som ger välmående hud och päls. Detta är något som SKIN & COAT gör.

HIP & JOINT + SKIN & COAT

Har du en hund med problem med lederna så som artros? Har hunden även hud-eller pälsproblem så som exempelvis mjäll? Då rekommenderar vi både Nutrolin® HIP & JOINT och SKIN & COAT.

Artroshundens val är alltid HIP & JOINT eftersom produkten gör lederna mer rörliga. En artroshund med hud- eller pälsproblem behöver ändå även en produkt som ger välmående hud och päls. Detta är något som SKIN & COAT gör.

SPORT + SKIN & COAT

Har du en sport-, jakt- eller arbetshund? Har hunden även hud-eller pälsproblem så som exempelvis spruckna trampdynor? Då rekommenderar vi både Nutrolin® SPORT och SKIN & COAT.

Den aktiva hundens val är alltid SPORT eftersom näringsoljan skyddar lederna, musklerna och senorna. En sporthund med hud- eller pälsproblem behöver ändå även en produkt som ger välmående hud och päls. Detta är något som SKIN & COAT gör.

Andra kombinationer?

Det är enbart Nutrolin® SKIN & COAT som kan behöva kombineras med någon av de andra Nutrolin®-produkterna. Ifall du exempelvis har en seniorhund med artos väljer du HIP & JOINT framom SENIOR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

#nutrolinlife

BESTÄLL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ

10% rabatt

           Var bland de första som får veta om våra exklusiva produkter, nyheter och kampanjer.

Observera att koden är bunden till din e-postadress. Gör därför beställningen med samma e-postadress som du beställt koden på för att du ska kunna utnyttja rabatten. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.