Hopphästen Zara hålls mjuk i kroppen med Nutrolin® HORSE Sport

Hopphästen Zara hålls mjuk i kroppen med Nutrolin® HORSE Sport

Jag har under en längre tid testat olika tillskott och oljor till min häst Zara som är ett 10-årigt sto med hjärta som slår för hoppning. Hon blir jättesnabbt styv och stel i sina muskler efter tuffa träningar eller lediga dagar. Eftersom hon är lite äldre tycker jag att det är viktigt att sköta om henne väl och ta han om musklerna och lederna så att hon kan hållas frisk så länge som möjligt.

Jag hade letat efter det bästa för att hjälpa Zara återhämta sig bättre, men hittade inte något som jag märkt någon större skillnad med. Så fick jag ett tips att prova Nutrolin® HORSE Sport-olja för hästar, och har nu testat den i några månader. Jag tycker redan att jag märker skillnad! Zara återhämtar sig nu mycket snabbt efter intensiva träningar eller tävlingar, hon kommer mycket snabbare igång och blir fort mjuk i hela kroppen i början av ett ridpass, vilket också varit ett problem tidigare. Även hennes kondition har blivit bättre. Jag tycker också att hon rör sig mycket friare med hela sin kropp, kan vara för att oljan har hjälpt till med olika spänningar i musklerna.

Hopphästen Zara hålls mjuk i kroppen med Nutrolin® HORSE Sport

Även hunden drar nytta av sin Nutrolin®-produkt

Jag har också erfarenhet av Nutrolin® SKIN & COAT-oljan för hundar. Min hund har en mycket atopisk hud och är allergisk mot det mesta. Dessutom har hans päls varit mycket sträv även om den borde vara silkig. Jag har gett SKIN & COAT till min hund ända sen vi började misstänka att han har atopisk hud, och oljan har hjälpt oss mycket i vardagen. Pälsen är så mjuk och huden blir inte lika röd av allergierna.

Jag är väldigt nöjd med de två Nutrolin®-produkter jag använt – mycket bra resultat så jag kommer absolut fortsätta med användningen av Nutrolin®-oljorna!

– Olivia Abrahamsson

Bilderna på Olivia och Zara är tagna av Jessica Patsikka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.