Lydnadshunden Belle har stor nytta av kosttillskott

Lydnashunden Belle har stor nytta av kosttillskott

Vi har använt Nutrolin® SKIN & COAT sedan Belle var liten och hon har mjuk och len päls, även hennes tassar är mjuka och fina. Vi har fått många frågor om hur vi har lyckats att få så fin och len päls på Belle.

Vid ett tillfälle så tog oljan slut och vi gjorde ett kort uppehåll. Inte så långt efter uppehållet så märkte vi en stor skillnad på hennes päls, den blev strävare och inte lika mjuk och len som den var innan. Det var bara att beställa en ny flaska för att få tillbaka den mjuka och lena pälsen.

Lydnashunden Belle har stor nytta av kosttillskott

Belle är en aktiv lydnadshund

Vi tränar och tävlar i lydnad och under tävlingssäsongen så kan det bli träning upp till 5-6 dagar i veckan. Nu har vi även börjat med barmarksdrag med kickbike och det är viktigt att båda tassar och kropp håller. För att vi ska kunna träna så hårt så behöver vi återhämta oss snabbt och minska påfrestningarna och därför använder vi även Nutrolin® SPORT.

Genom att kombinera Nutrolin® SKIN & COAT och Nutrolin® SPORT kan vi fortsätta att prestera utan att tumma på Belles välbefinnande och hälsa.

– Mongkol Persson & Belle

Bilderna på Belle och Belle tillsammans med husse Mongkol är tagna av Stig Johansson, Dalecarlia Photo.

Lydnashunden Belle har stor nytta av kosttillskott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.