De aktiva hundarna på Kennel Dánakims får hjälp av Nutrolin®-serien

De aktiva hundarna på Kennel Dánakims får hjälp av Nutrolin®-serien

”Jag har använt Nutrolin® dagligen till mina hundar under flera års tid nu. Det har blivit en självklar del i hundarnas kost. Jag ser resultat som fina pälsar, bättre kvalitet på trampdynor och klor.” berättar Anna Edbom på kennel Dánakims med uppfödning av border collies.

Anna fortsätter ”Så fort det blivit ett uppehåll märker jag det direkt då mina hundar lätt får torra och spruckna trampdynorna. Så fort de åter får Nutrolin® SKIN & COAT så återgår trampdynorna till mjuka och fina. Även min lilla katt får denna olja i maten, och jag ser stora resultat på pälsen. Den är glansig, tjock och fin, och han tappar inte heller lika mycket hår längre.”

De aktiva hundarna på Kennel Dánakims får hjälp av Nutrolin®-serien

De bästa förutsättningarna

”Då jag är uppfödare vill jag såklart att alla mina valpkullar, och även tiken får bästa förutsättningarna, och de får de genom Nutrolin® PUPPY & MOM. Näringsoljan är ett naturligt inslag för mig i min uppfödning, för att mina valpar ska växa upp på bästa sätt. Även mina unghundar får denna olja under sitt första levnadsår, för att få bästa kostsammansättningen som de går att få. 

För mig är det superviktigt att hundarna alltid får den bästa kosten och de bästa förutsättningarna för att utvecklas på rätt sätt.” förklarar Anna.

Nutrolin® SPORT ser efter de arbetande hundarna

”Mina border collies arbetar hårt med fåren under vår, sommar och höst. Inför denna säsong är det viktigt att hundarna är i fysisk bra form. Jag tävlar med mina hundar Tia och Sky. Sky och jag kom 5:a på unghundsSM- 21. Det blir långa arbetsdagar och tävlingsdagar för hundarna.

Nutrolin® SPORT är ett självklart val för att stärka upp hundarna under denna säsong. Att motverka inflammation i hundarnas kroppar är superviktigt då hundarna kan arbeta mellan 4-8 timmar på en dag.” berättar Anna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.