Nutrolin® HORSE Joint Duo förnyas

Haltar din häst? Är lederna styva?

Tillverkningen av Nutrolin® HORSE Joint Duo i sitt nuvarande format har kommit till ett slut, och produkten är slutsåld. Produkten förnyas under hösten, och vi strävar efter att lansera en förnyad produkt innan slutet av året.

Kvaliteten förblir prima Nutrolin®, och det är förpackningen som går igenom den största förändringen.

Den förnyade Nutrolin® HORSE Joint Duo innehåller trippelt av det goda: fiskoljans omega-3, effektiva lednutrienter och naturlig E-vitamin. Produktens fiskolja förblir densamma, medan lednutrienterna går igenom en större förändring. De verksamma ämnena har valts med omsorg, och effekten av dem tillsammans med den högklassiga fiskoljan förblir densamma som hittills.

Akut behov av ett fungerande ledtillskott?

Om din häst nu har ett akut behov av Nutrolin® HORSE Joint Duo rekommenderar vi att du tillsätter Nutrolin® HORSE Sport i foderstaten, och om du vill även något ledtillskott. Forskning påvisar att stora doser av fiskoljans omega-3-fettsyror stillar de tillstånd som skadar lederna, och ledvävnaden kan därmed förnyas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

#nutrolinlife

BESTÄLL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ

10% rabatt

           Var bland de första som får veta om våra exklusiva produkter, nyheter och kampanjer.

Observera att koden är bunden till din e-postadress. Gör därför beställningen med samma e-postadress som du beställt koden på för att du ska kunna utnyttja rabatten. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.