Nutrolin® HORSE Joint Duo förnyas

Haltar din häst? Är lederna styva?

Tillverkningen av Nutrolin® HORSE Joint Duo i sitt nuvarande format har kommit till ett slut, och produkten är slutsåld. Produkten förnyas under hösten, och vi kommer att lansera en förnyad produkt i början av år 2023.

Kvaliteten förblir prima Nutrolin®, och det är förpackningen som går igenom den största förändringen.

Den förnyade Nutrolin® HORSE Joint Duo innehåller trippelt av det goda: fiskoljans omega-3, effektiva lednutrienter och naturlig E-vitamin. Produktens fiskolja förblir densamma, medan lednutrienterna går igenom en större förändring. De verksamma ämnena har valts med omsorg, och effekten av dem tillsammans med den högklassiga fiskoljan förblir densamma som hittills.

Akut behov av ett fungerande ledtillskott?

Om din häst nu har ett akut behov av Nutrolin® HORSE Joint Duo rekommenderar vi att du tillsätter Nutrolin® HORSE Sport i foderstaten, och om du vill även något ledtillskott. Forskning påvisar att stora doser av fiskoljans omega-3-fettsyror stillar de tillstånd som skadar lederna, och ledvävnaden kan därmed förnyas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.