Hunden Tindra fick tät och glansig päls samt fina trampdynor

Hunden Tindra fick tät och glansig päls samt fina trampdynor

Jennifer på kennel Sunbury’s har under en längre period testat Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan till sin australienska vallhund Tindra. Jennifer var ute efter ett tillskott som skulle påverka pälskvaliteten och trampdynornas kondition. Hon berättar ”Till skillnad från många andra oljor jag har provat har SKIN & COAT verkligen gett ett resultat jag önskar. Tindras päls har blivit tätare och glansigare. Under fällperioden så har pälsen återhämtat sig markant snabbare än innan hon åt denna olja. Tindra har även haft spruckna trampdynor. Efter en månad med SKIN & COAT började jag se skillnad och nu är trampdynorna släta och fina.”

Välmående hud och päls året om

Nutrolin® SKIN & COAT ger effekt från insidan genom att förstärka hudens naturliga skyddslager, dvs. hudens barriärfunktion. Jennifer poängterar att ”Nu på vintern tycker jag att det är extra viktigt att ge ett tillskott som hjälper till så att tassarna inte spricker och huden blir torr och börjar mjälla. Och för mig är denna olja det bästa alternativet och det har Tindra varit mitt bevis på! Våra hundar förtjänar hela och fina tassar och en bra päls.”

De olika årstiderna utmanar hundens hud och päls på olika sätt. Vinterns torra inneluft kan orsaka att huden blir torr och börjar mjälla, och sanden och saltet på gatorna gör ofta trampdynorna och klorna sköra. En sommar med mycket bad kan i sin tur orsaka att det naturliga fettlagret på hudens yta kommer i obalans vilket ökar risken för hotspots och andra hudproblem. Under vår och höst är det tid för pälsbyte vilket ofta gör att pälsen blir risig och tappar sin glans. Nutrolin® SKIN & COAT hjälper hundens hud och päls att förbli välmående året om.

Ett smakligt kosttillskott

Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan ges tillsammans med hundens mat och hundarna älskar normalt smaken. Detta är något som även Jennifer på kennel Sunbury’s lagt märke till: ”SKIN & COAT passar även den kräsna hunden. Min svärmor har en extremt kräsen hund som äter denna utan att tveka. Jag rekommenderar SKIN & COAT till alla hundar oavsett ålder och ras.”.

Nutrolin® SKIN & COAT innehåller rikligt med linolsyra som är en essentiell omega-6-fettsyra för hudens och pälsens välmående. SKIN & COAT innehåller dessutom omega-6- och omega-3-seriernas fettsyror (GLA och SDA) som optimerar linolsyrans ämnesomsättning. Näringsoljan innehåller även naturlig E-vitamin, men ingen fiskolja. Vi har utvecklat denna olja för att upprätthålla hälsan av alla hundars hud, päls, klor och trampdynor.

Hunden Tindra fick tät och glansig päls samt fina trampdynor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.