Jätten Maisa fick hjälp mot pälsfällning, torr nos och spruckna trampdynor

Jättehunden Maisa fick hjälp mot ständig pälsfällning, torr nos och spruckna trampdynor

Maisa är en långhårig sankt bernadshund som vid två års ålder började lida av ständig pälsfällning, torr nos och spruckna trampdynor. Detta påverkade inte bara vardagen utan även Maisas karriär som utställningshund. ”Lyckligtvis provade vi då Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan till Maisa” konstaterar matte Noora.

”Från att vi började ge Nutrolin® SKIN & COAT till Maisa har hennes trampdynor varit mjuka, nosen fuktig och pälsen vackrare än någonsin tidigare! Den ständiga pälsfällningen försvann och istället har Maisa nu normala pälsbyten några gånger om året. Maisa är nu 4 år gammal och får fortfarande SKIN & COAT dagligen. Då Maisa hade en stor valpkull hjälpte SKIN & COAT dessutom hennes päls att återhämta sig efter valpningen. I framtiden ska vi dessutom prova Nutrolin® HIP & JOINT till Maisa i förebyggande syfte för att ta hand om lederna eftersom det ändå är frågan om en mycket tung ras.” berättar Noora.

Nutrolin® SKIN & COAT ger välmående hud och päls
Nutrolin Skin & Coat®-näringsoljan ger bättre pälskvalitet till utställnigshunden

Från valp till fullvuxen hund

”Förutom Maisa har vi även Malla som nu är ca ett år gammal. Malla har fått Nutrolin® PUPPY & MOM-näringsoljan som stöd i sin utveckling ända sedan hon kom till oss som valp från Polen. Efter att Mallas valppäls försvann har hon haft en glänsande och vacker päls, och Malla fäller verkligen inte ständigt. Malla har påbörjat sin karriär som utställningshund och Nutrolin®-produkterna är med och stödjer hennes hälsa så väl i vardagen som i utställningsringen.” berättar Malla. Eftersom Malla nu är fullvuxen är hennes produkt i dagsläge Nutrolin® SKIN & COAT.

”Som uppfödare ger jag med av Nutrolin®-valppaketen till alla mina valpköpare. Jag rekommenderar definitivt Nutrolin® som stöd till alla hundars hälsa!” avslutar Noora.

Nutrolin® PUPPY & MOM stödjer valpens utveckling

Nutrolin® SKIN & COAT

#nutrolinlife

BESTÄLL VÅRT NYHETSBREV OCH FÅ

10% rabatt

           Var bland de första som får veta om våra exklusiva produkter, nyheter och kampanjer.

Observera att koden är bunden till din e-postadress. Gör därför beställningen med samma e-postadress som du beställt koden på för att du ska kunna utnyttja rabatten. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.