Vattenräddningshundarnas hud drar nytta av Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan

Vattenräddningshundarnas hud drar nytta av Nutrolin Skin & Coat®-näringsoljan

Jag har haft newfoundlandshundar i nästan 20 år. De är charmiga och björnlika vattenräddare med tjock päls. De har ett starkt drag till vatten, och vatten är definitivt de härligaste de vet. Den tjocka pälsen blir inte lätt blöt ända in till huden, men efter tillräckligt mycket sim kan de ta upp till några dagar innan pälsen är torr. Huden utsätts då för hård prövning, speciellt runt halsen, armhålorna, ljumskarna och tassarna. Det är därmed rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hudinflammationer, hotspots och öroninflammationer.

Det är rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hudinflammationer, hotspots och öroninflammationer – kosttillskott hjälper

Återkommande hudproblemen under sommaren

Jag har sysslat med vattenräddning med mina två yngsta newfoundlandshundar i ungefär fem år. Vi tränar varje vecka vid en sandig havsstrand vilket utsätter huden för ytterligare påfrestningar.

Jag kämpade med hudproblem på mina äldre newfoundlandshundar varje sommar. Någon av hundarna gick alltid på antibiotika- eller kortisonkur och dessutom var vi tvungna att ställvis raka bort pälsen. Det var ett ständigt kliande hemma hos oss.

Det är rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hudinflammationer, hotspots och öroninflammationer – kosttillskott hjälper

Hudproblemen försvann

Nu har jag i några år gett av Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan till mina newfoundlandshundar. Jag ger i kurer: i början av våren då hundarna byter päls, under sommaren då hundarna simmar mycket och under hundarnas löptid på vintern. Efter att jag började ge av SKIN & COAT har mina hundar inte ätit en enda kur kortison eller antibiotika, eller haft några problem med huden.

Jag är övertygad om att tack vare Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan är hundarnas hud tillräckligt fet och stark från insidan. Och därför är huden motståndskraftig mot havsvattnet, sanden och fuktigheten.

Jag rekommenderar varmt Nutrolin® SKIN & COAT!

Sommarhälsningar, Anne Häyry med Esteri och Rebekka

Det är rätt så vanligt med newfoundlandshundar som har problem med hudinflammationer, hotspots och öroninflammationer – kosttillskott hjälper

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.