Evelinas aktiva hundar drar nytta av Nutrolin® SPORT-näringsoljan

Evelinas aktiva hundar drar nytta av Nutrolin® SPORT-näringsoljan

Lyra, 5 år, och Axa, 2 år, är två border collies som aktivt tränar och tävlar bland annat agility, rallylydnad, nosework och lydnad. Alla sporter är mer eller mindre slitsamma för kroppen, men agilityn är den mest krävande och också den av grenarna som ligger oss varmast om hjärtat.

Jag har nu under ett par års tid använt Nutrolin®-produkterna. Vi började med Nutrolin® SKIN & COAT på grund av Lyras allergier. Jag var så otroligt nöjd att jag började ge Nutrolin® HIP & JOINT till min äldsta hund Nova, och på senare år gick hon över på Nutrolin® SENIOR. Axa fick Nutrolin® PUPPY & MOM från det att hon var åttaveckorsvalp tills hon fyllde ett år.

Är du intresserad av Lyras allergier och effekten av SKIN & COAT på hennes problem? Läs mer här >>
Är du intresserad av den äldre Novas Nutrolin®-erfarenheter? Läs mer här >>

De aktiva hundarna Lyra och Axa fick prova Nutrolin® SPORT

Det var förra året som vi för första gången provade Nutrolin® SPORT-näringsoljan. Den kommer jag att fortsätta ge hundarna under högsäsongen för att de ska kunna prestera på topp och återhämta sig på bästa sätt. Jag tycker att hundarna orkar mer och att de känns mer uthålliga, så jag litar på produktens positiva effekt!

I år började jag ge SPORT extra tidigt då Lyra kastrerades och jag tänkte att det åtminstone inte kunde skada vid återhämtningen. En buköppning är ett stort ingrepp och tillsammans med vår fysioterapeut lades en rehabplan upp. Lyra byggde muskler snabbt och kom tidigt i form igen efter operationen. Förutom att vi strikt följde vår rehabplan så tror jag definitivt att SPORT hjälpte kroppen att återhämta sig!

Mina hundar får ofta kommentarer om att de är väldigt fint musklade, och vi älskar att hålla musklerna i form med hjälp av bland annat dragweight, cykel och kickspark. Tack vare regelbundna besök hos fysioterapeut för att hålla koll, och med hjälp av SPORT-näringsoljan håller vi deras kroppar i bästa form!


Texten är skriven av Evelina Hermansen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.