Mai™ SKIN ger hjälp mot Idas torra händer

Mai™ SKIN gav hjälp mot Idas torra händer

Ida Westins hund Kiba fick stor hjälp av Nutrolin® SKIN & COAT-näringsoljan mot sina sköra klor. Ida blev därför direkt intresserad av att själv prova Mai™ SKIN-näringsoljan då produkten kom ut på marknaden. Ida berättar ”Då SKIN & COAT har fungerat så bra för Kiba så kan jag inte förklara hur nyfiken jag blev då Mai™ SKIN lanserades. I flera, flera år nu har jag lidit av torra händer. Då menar jag riktigt torra.”

Ida beskriver problemen hon har med sina händer ”Mina händer får sprickor, blöder och till slut blir det riktiga sår. Händerna sväller upp, de kliar, jag kan inte diska utan handskar, jag kan inte ha händerna i varmvatten och jag kan knappt vara utan vantar ute, även om det inte är kallt. Mina händer blev också bara sämre av handsprit, som använts ganska flitigt detta år.”

”Jag levde på handkräm, smörjde händerna flera gånger om dagen och fick särskild salva utskriven av läkare för att använda över natten, men det hjälpte aldrig riktigt.” fortsätter Ida.

Ida provar Mai™ SKIN-näringsoljan

”Jag fick äran att prova Mai™ SKIN och jag bestämde mig för att gå fullt ut. Jag diskad utan handskar, jag smörjde inte händerna en enda gång, jag gick utan vantar och hanterade varmvatten som en vanlig människa.” berättar Ida.

Ida fortsätter ”Efter ca 2-3 veckor kunde jag inte riktigt tro resultatet då jag var förberedd på att vänta längre. Helt plötsligt kliade det inte mer, sprickorna läkte så pass att de inte kändes, jag fick inte några sår, svullnaden hade lagt sig och smärtan var borta. Efter det blev det bara bättre även om en del gamla sprickor verkar vara ärrliknande. Mina händer blev lena och jag märkte inte ens mina problem längre, fick även bättre och mjukare hud rent allmänt.”

Mai™ SKIN-näringsoljan avnjuts dagligen

”Ärligt talat så var det lite svårt att komma in i rutinen att ta Mai™ SKIN varje morgon. Sen fick jag till det så att jag och Kiba tog våra näringsoljor samtidigt och då flöt det på.” erkänner Ida.

”Smaken var lite ovanlig men jag vande mig fort. Jag provade lite olika sätt att ta oljan på. Jag blandade i smoothie, spred över sallad, till och med i en milkshake men det som blev smidigast för mig var att ta det med vatten direkt då jag klev upp på morgonen.” berättar Ida.

Ida provade även lämna bort sin dagliga dos Mai™ SKIN, men berättar att ”Efter 2 veckor utan Mai™ SKIN gick mina händer fort tillbaka till det som tidigare varit normalt för dem så näringsoljan är utan tvekan något jag kommer att fortsätta med framöver. Rekommenderar Mai™ SKIN starkt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.