Hunden Ciao fick en ovanlig skada i armbågen som valp

Christa Enqvist-Pukkila är ett välkänt ansikte speciellt inom lydnad på toppnivå. Då hennes border collie Kaaos närmade sig pensionsålder var det dags att planera framtiden med en ny lydnadshund. Det gick ändå inte som Christa hade tänkt sig.

Christa berättar: “Efter att ha haft två unga border collier med epilepsi köpte jag en liten valp från Italien. Tanken var att igen få en lydnadshund att tävla med. Men som bara fyra månader gammal började han röra sig orent. Det blev röntgen, magnetröntgen, laser, behandlingar och konsultationer. Ciao fick en ovanlig diagnos (Primary Flexor Enthesopathy i armbågen) som krävde tid, tålamod, tro och faktiskt hjälp av human ortoped samt en personlig tränares rehabiliteringsprogram för fotbollspelare.”

Hunden Ciao fick en ovanlig skada som orsakade hälta, men rätt tillskott hjälper honom må bra

Vi på Nutrolin har sedan ett antal år samarbetat med Christa och det var en självklarhet att vi skulle hjälpa Ciao genom hans jobbiga uppväxt. “Att kunna mixa med Nutrolin® PUPPY & MOM, HIP & JOINT och SPORT, och att kunna ge det som är allra bäst för Ciao i alla olika skeden av hans besvärliga uppväxt hjälpte mig verkligen att få bästa möjliga slutresultat! Känner stor tacksamhet.” avslutar Christa då hon berättar om Ciaos uppväxt. I dagsläge mår Ciao bra.

499.00kr999.00kr
199.00kr699.00kr
269.00kr699.00kr