Nanas kamp mot artos

Rottweilertiken Nana led av svår artros i båda armbågarna. Med hjälp av kontinuerlig smärtlindring klarade hon sig någorlunda, men hon blev sämre för var dag som gick. Nana hade tappat sin livsglädje och hon drog sig undan familjens andra hundar. Nana låg närmast och sov. I detta skede var Nana åtta år gammal och hon hade fått prova på många olika kosttillskott för ledernas hälsa, men utan synliga resultat. Nanas ägare Miia Lönnqvist hade förberett sig på det värsta. Hundens veterinär gav inte heller mycket hopp då Nana röntgades på nytt.

Ett sista försök att få hjälp mot hunden Nanas artros

En dag fick Miia höra att hennes kompis hund hade kommit med i en testgrupp för ett alldeles nytt kosttillskott för hundar med artros. Miia ringde genast upp oss på Nutrolin®-kontoret då det var via oss testgruppen skapats. Testgruppen var då redan full. Miia lirkade och vädjade, och så arrangerades det en extra inofficiell plats till Nana i testgruppen. Ingen trodde att en hund med så svår artros längre skulle få någon hjälp. Produkten som testades var produkten som senare blev känd under namnet Nutrolin® HIP & JOINT.

Nanas kamp mot artos

Nanas artrossmärta gav med sig

Efter några veckor ringde telefonen hos oss på Nutrolin®-kontoret. Genom skratt och gråt fick Miia fram att ett mirakel har skett: Nana känns som en ung hund igen. Nana hade till och med hoppat in i bilen självmant. Glädjen var tillbaka i Nanas liv och hon ville igen med på promenaderna med familjens andra hundar. Hos oss på Nutrolin®-kontoret var vi lika glada som Miia och Nana, och vi lovade att Nana skulle få av testprodukten ända tills Nutrolin® HIP & JOINT skulle komma ut på marknaden.

Nana fick många aktiva tilläggsår tack vare Nutrolin® HIP & JOINT. Nanas smärtstillande medicinering trappades försiktigt ner från att hon gick med i testgruppen. Efter tre månader på HIP & JOINT fick Nana inte längre någon smärtstillande medicinering. Nana klarade sig livet ut utan medicinering.

Nana avled av akut hjärtsvikt mitt under en skogspromenad en vacker vårdag. I den patologiska undersökningen som gjordes efteråt kontrollerades även ledernas kondition. Artrosen i armbågarna skrevs ut som ”mycket grav osteoartros” och dessutom hade Nana ”måttlig osteoartros i knä- och höftleder”.

499.00kr999.00kr